Mustekolmio Kuopio sekä LP-Asennus Oy LEKA Volleyn kumppaneiksi

LEKA Volleyn kumppaniverkosto vahvistuu Mustekolmio Kuopiolla sekä ilmastoinnin ja kylmäalan ammattilaisella LP-Asennus Oy:llä.

| 22.08.2017 - LEKA Volley viestintä / VH
Kuvassa oikealta LP-Asennuksen Raimo Myöhänen, Mustekolmion Merja Bamber ja hänen aviomiehensä sekä LEKA Volleyn Mikko Korvinen.

Mustekolmio Kuopion yrittäjä Merja Bamber kertoo, että Mustekolmioketju perustettiin vuonna 2008 ja ketjun pääpaikka eli tukku sijaitsee Kuopiossa, joten kauttamme saatte aina parhaan, edullisimman ja ekologisimman vaihtoehdon tulostamiseen. Mustekolmio liikkeessä neuvotaan ja opastetaan tulostinten hankinnassa ja paperivalinnoissa.

Mustekolmio -kumppanuuden edut
  • Laaja tulostuskasettivalikoima ja erinomainen saatavuus
  • Palvelua ja asianmukaista tietoa ongelmatilanteissa
  • Neuvontaa oikeiden tulostinlaitteiden valintaan
  • Tyhjien kasettien poisvienti
  • Laskutusasiakkuus
  • 100 % tyytyväisyystakuu tuotteille

- LEKA Volley yhteistyö antaa meille mahdollisuuden päästä mukaan LEKA Rinki -yhteistyöhön, jonka kautta odotamme lisää asiakkuuksia yrityksellemme. Olemme seuranneet LEKA:a jo pidemmän aikaa ja huomanneet koko organisaation intohimoisen tekemisen, joka on tehnyt meihin vaikutuksen ja vain vastikkeellisella yhteistyöllä on tänä päivänä menestystä, toivotamme parasta mahdollista menestystä koko LEKA Volleyn joukkueelle ja taustaorganisaatiolle, kertoo Merja Bamber.
 

LP-Asennus Oy

Kymmenen vuotta sähkö- ja kylmäalalla toimineen yrityksen erityisosaamista ovat ilmalämpöpumput ja jäähdytyslaitteet. Yritys asentaa avaimet käteen periaatteella ja opastaa asiakkaat käyttämään niin ilmalämpöpumput, kylmälaitteet merkistä riippumatta ja huoltaa ne.

Yrityksen omistaja Raimo Myöhänen kertoo, että säännöllinen huolto kannatta, sillä niin koneet toimivat pitempään ja tehokkaammin. Yritys on Tukesin hyväksymä asennusliike, jonka tuotteina ovat mm. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput.

- Mielestäni yhteistyö LEKA Volleyn kanssa oli järkevää, sillä arvostan heidän voimakasta eteenpäin pyrkimistä ja ammattimaisesti ajattelevaa toimintaperiaatetta sekä halua olla vastikkeellisessa yhteistyössä auttamassa koko Pohjois-Savoa eteenpäin, kertoo Raimo Myöhänen.Uutisarkisto