Matka-Mainio Oy tuo mukanaan fanimatkat LEKA Volleyn faneille

Nilsiäläinen perheyritys Matka-Mainio Oy lähtee yhdessä LEKA Volleyn kanssa rakentamaan mieliinpainuvia fanimatkoja LEKA:n faneille.

| 17.09.2017 - LEKA Volley viestintä / VH
Kuvassa Henna Oikarinen Matka-Mainio Oy:stä ja Mikko Korvinen LEKA Volleysta

- Yli 30 vuoden kokemuksella matkanjärjestäjänä tuomme laadukkaat, luotettavat ja yksilölliset palvelut mukaan LEKA Volleyn toimintaan ja olemme valmiita palvelemaan niin yksittäisiä faneja kuin LEKA-verkoston jäsenyrityksiä matkojen järjestämisessä, kertoo toimitusjohtaja Henna Oikarinen Matka-Mainio Oy:stä.

- Olen seurannut LEKA Volleyn toimintaa jo pitkään itsekin lentopallotaustaisena toimijana, ja innokkaana fanina haluan olla rakentamassa ”Suomen Halutuinta” joukkuetta miesten Mestaruusliigaan. Haluamme, että joukkueesta tulee koko Pohjois-Savon oma. Mielestäni LEKA:ssa on tekemisen meininki ja me Matka-Mainiona haluamme tuoda siihen oman mausteemme mukaan, jatkaa Oikarinen.
 
LEKA Volleyn puolesta sopimusneuvotteluista vastasi Mikko Korvinen, joka toteaakin, että Matka-Mainion kanssa tehty sopimus nostaa LEKA:n tarjonnan faneille entistä paremmaksi ja yhdessä Henna Oikarisen kanssa voimme rakentaa pitkällä tähtäimellä uutta tarjontaa koko LEKA-verkostolle ja faneille.

Ensimmäinen fanimatka on pikkujouluteemainen: 2.-3.12.2017 (LA-SU, 2 pv)  Isku – LEKA ja VaLePa – LEKA. Majoitutaan Tampereella, nautitaan pikkujouluherkuista ja kannustetaan LEKA voittoon. Samalla olemme aloittaneet valmistelut MM-kisamatkojen toteuttamiseksi faneillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

- Tämä sopimus on täysosuma meille, toteaa Mikko Korvinen LEKA:sta.

Ilmoittaudu fanimatkalle >
 
 Uutisarkisto