Loimu väänsi LEKAn nurin

| 10.11.2014 -
Loimu - LEKA Volley 3-0(25-21,27-25,25-13)

Lauantain Hurrikaani pelin jälkeen odotusarvot olivat korkealla tulevaan TV-peliin. Toisin kävi. Loimu sytytti Raisiossa sen verran kuuman liekin, että LEKA taipui suoraan kolmessa erässä. 

Loimun syöttö ja torjuntapeli oli rautaa läpi ottelun. Loimun keskimiehet Joe Klein ja Kyle Masterson napsivat monta maukasta torjuntaa ja hyökkäsivät tehokkaasti keskeltä. 

Loimu hoiteli vastaanoton mallikkaasti, mikä antoi passari Ville Junturalle mahdollisuuden pyörittää peliä monipuolisesti. Loimun kirkkain tähti Urpo Sivula teki kentän kovimman pistemäärän 14 pistettä(+9) jääden kuitenkin hieman tehoissa verrattuna muihin Loimun pelaajiin. 

LEKAn valmentaja Lauri Hakalan mukaan Pekka Seppänen 8 pistettä(+2) ja Eelis Karinen 7 pistettä(+2) pääsivät ottelussa puhtain paperein. Jukka Lehtonen jatkoi hyviä otteitaan tehden 9 pistettä(+7). 

LEKAn pelissä näkyi edellisen pelin rasitus, mutta kyllä Loimu näytti oman kovuutensa. Loimulla on lähtenyt kauden alussa kone hitaasti käyntiin, mutta TV-peli osoitti Loimun olevan varteenotettava mestarisuosikki. 

LEKA Volleylla on kolmen ottelun tappioputki takana ja seuraava ottelu pelataan KoVea vastaan tulevana lauantaina. LEKA hävisi Korson vierailulla selkeästi 3-0 ja nyt LEKAlla on kilvenkiillotus peli tulossa. Lauantaina haetaan revanssia legendaarisen passarin Arto Hannin johtamasta Korson Vedon joukkueesta. 

Kuopiolaiset näkevät nyt myös ensi kertaa kotiparketilla Jukka Lehtosen. Lippuja on myyty ennätysmäärä etukäteen, joten varmista pääsysi otteluun. LEKA Volley - KoVe, 15.11.2014 klo 17:00. Uutisarkisto