Liigasärkistä vauhtia sunnuntaille

| 26.02.2015 -
LEKA Volley aloittaa kauden viimeisen rutistuksen pelillä Liigasärkkiä vastaan. Peli pelataan Varkaudessa. Edellisellä kerralla pelin järjestäminen Varkaudessa oli menestys. Halli oli täynnä porukkaa ja LEKA palkitsi yleisön voitolla. 


LEKA Volleylla on nyt etsikkoaika ennen playoffeja. Jäljellä on viisi peliä, joista kolme peliä on kotona. Jäljellä olevista peleistä vielä VaLePaa ja Loimua vastaan pelataan kotona. Nämä pelit antavat jo osviittaa siitä, että minkälaiseen playoffkuntoon Hakala saa joukkueensa. 

Tolvanen, Seppänen, Penttinen ja Lehtonen vastaavat joukkueen henkisestä voimavarasta. Kun tulee tiukkapaikka, niin näiltä herroilta on lupa odottaa vastuunkantoa ja johtamista. Tiisaarilla on vielä tekemistä tiukoissa paikoissa, mutta toisaalta playoffit ovat todellinen paikka kasvaa ja ratkaista pelejä. Johnson ja Säisä taistelevat toisesta keskitorjujan paikasta. Näiden herrojen päivänkunto ratkaisee peliajan. Hyvä asia on, että penkiltä löytyy varteenotettava vaihtoehto keskelle. Koko kauden pelillistä identiteettiä hakiessa Eelis Karinen ja Antti Karttunen ovat jääneet yksittäisiä pelejä lukuunottamatta varjoon. Nuorilla kavereilla on loppukaudesta mahdollisuus taistella treeneissä itselleen kuusikkopaikka ja päästä pelaamaan huikeita pelejä sekä kokemaan playoff fiilistä. Mustana hevosena LEKA:lla on vielä heittää melkein paikalle kuin paikalle Simo Puttonen. Simo on täyttänyt kentällä ollessaan aina tonttinsa ja tuonut taisteluilmettä joukkueen tekemiseen. Joten en ihmettelisi, jos Simoa näkyy paljon kentällä. 

Kovat pelit lähestyvät, ensin haukataan pala Liigasärkkiä Varkaudessa. Tulkaa ihmettelemään...

LEKA Volley - Liigasärkät
27.2. klo 18:30
Varkauden liikuntahalli

 Uutisarkisto