LEKA:n kiilloitus peli!

| 18.02.2015 -

Team Lakkapää - LEKA Volley 1-3 (22-25, 26-24,18-25, 11-25)


LEKA Volley kävi kiilloittamassa Rovaniemellä ruostumaan päässyttä peli-ilmettään. Peli oli loppujen lopuksi vieraiden hallinnassa, vaikka toisen erän selvä johtotilanne kuivui kasaan ja isännät pääsivät kuittaamaan erävoiton. LEKA selvisi toisen erän säikähdyksestä ja kuíttasi kaksi erää hyvällä syötöllä, torjunnalla sekä puolustuksella. Kristopher Johnson jatkoi erinomaisia otteitaan ja napsi 8 kpl torjuntoja! Kris kirjautti kokonaissaldoksi 11(+11) pistettä. 

Tolvanen piti vastaanottopelaamisen kasassa ja oli johdattamassa muutenkin joukkueen puolustuspelaamista. LEKA:n syöttö toimi läpi ottelun, mikä helpotti torjunnan ja puolustuspelaamisen rakentamista. Simo Puttonen pelasi tällä kertaa yleispelaajana hoitaen vastaanoton ja puolustuspelaamisen mallikkaasti. Passari Penttinen kuittasi itselleen makeat 5 pistettä ja niistä tuttuun tyyliinsä torjunnalla 4 pistettä. Kaiken kaikkiaan onnistujia löytyi laajalla rintamalla LEKA:n leirissä. Tiisaar kirjautti kentän korkeimman pistemäärän 22 (+9) pistettä. Myös Pekka Seppänen kantoi kapteenin viitan kunniakkaasti tehden 10(+7) pistettä. 

Samaan aikaan Sampo hävisi Tampereella, joten ero arkkiviholliseen kaventui 2 pisteeseen ja viidentenä oleva Etta on vain 3 pisteen päässä. Etta ja Sampo ovat pelanneet yhden pelin enemmän. Panoksia jää kevään peleihin! Mutta lopuilla runkosarjan peleillä on enemmän merkitystä pelikunnon ajoittamiseen playoffeihin. LEKA on osoittanut vaarallisuutensa ja kaikkien pelaajien ollessa kunnossa ja terveenä keväällä on LEKA:lla yllätysmahdollisuuksia.

Tästä on hyvä jatkaa sunnuntain Tiikerit otteluun. Nälkää pitäisi löytyä LEKA:n riveistä, koska vastapuolella on maan huippuja pelaamassa joka pelipaikalla. Tiikereiden päänahka olisi selkeä signaali kevään koittamisesta Kuopiossa. Kieli poskella jäämme odottamaan sunnuntaita.   Uutisarkisto