LEKA:n kausi päättyi - pronssimitalit Hurrikaanille

| 14.04.2016 - LEKA Volley viestintä / VH
Otteluraportti

LEKA Volley – Hurrikaani
klo 18:30 Studentia

Yleisöä 579

Hurrikaani nappasi pronssimitalit virheiden sävyttämässä ottelussa 0-3 (21-25, 21-25, 20-25)

LEKA aloitti kuusikolla, mikä oli tullut tutuksi loppukaudella eli kentälle asteli Johnson, Austin, Karinen, Petty, Taylor ja Lehtonen, Juhani Hakalan ollessa liberona. Hurrikaani marssitti kentälle saman kuusikon, jolla se aloitti Loimaalla: Shumov, Dolgopolov, Kouki, Alhachdadi, Oivanen ja Smith. Jesse Mäntylä liberona. Molemmilla oli hieman vaikeuksia vastaanotossa, mutta Hurrikaani pystyi tappamaan roskapalloja tehokkaammin. Luke Smith ja Mohamed Alhachdadi murjoivat väkisin pisteitä laidoilta. LEKA ei saanut omaa hyökkäyspeliään toimimaan kovinkaan tehokkaasti Hurrikaanin vaimentaessa Kosti Shumovin esimerkillä nopeat ykköstempotkin.  Hurrikaani vei erän paremman hyökkäystehonsa ansiosta lukemin 21-25.

leka - hurrikaani

Toinen erä alkoi tasaisesti, mutta erän puolivälissä LEKA sortui omiin virheisiin niin verkolla kuin hyökkäyksessäkin. Muuten peli oli tasaista, mutta riittävä piste-ero syntyi nimenomaan virheillä. Hurrikaani pystyi rutiinillaan ja hyvillä kakkos- ja nelospaikan hyökkäyksillä tekemään riittävästi pisteitä. Erä vieraille 21-25.

LEKA:n hieman aneeminen peli-ilme poistui pitkällä erätauolla. Kentälle asteli uusi passari ja uusi hakkuri Aleksi Kössin ja Timo Leikkaan muodossa. Parivaljakko näytti hurjaa taisteluilmettä ja tartutti sen muihinkin. Leikas tykitti syöttövuorollaan LEKA:n jo 8-3 johtoon ja Hurrikaani joutui tekemään yp-vaihdon. Luke Smith asteli vaihtoon ja tilalle tuli vastaanottojen erikoismies Tomi Mutka. Vaihto paransi vieraiden vastaanottoja ja pikkuhiljaa LEKA sortui taas omiin virheisiinsä. Erä kääntyi lopulta Hurrikaanille selvin lukemin 20-25 ja loimaalaiset pääsivät juhlimaan pronssimitaleita.

leka - hurrikaani

Hurrikaani pystyi pelaamaan virheettömämmin kuin LEKA ja sen hyökkäyspeli on selvästi tehokkaampaa. Nämä seikat ratkaisivat pääosin pronssimitalien osoitteen. Tälläkin kertaa parempi joukkue voitti ja onnittelut mitaleista ovat paikallaan.

Hurrikaanin päävalmentaja Lauri Rantanen:
-    Mahtava päättää kausi mitaliin. Ei ollut helppo kausi, kun jouduttiin tekemään valmentajavaihdoskin. Mitalit ratkesivat meidän parempaan hyökkäyspeliin. Syöttöruudussakin pysyttiin ihan hyvällä tasolla.

LEKA Volleyn päävalmentaja Lauri Hakala:
-    Onnittelut Hurrikaanille pronssimitaleista. Parempi joukkue voitti. Aika tyhjä olo tällä hetkellä. Pitkä kausi takana ja seuran sekä joukkueen asettamat tavoitteet täyttyivät. Lopussa nälkä kasvoi ja kausi päättyi pettymykseen.

Parhaat pistemiehet 
LEKA: Eelis Karinen 6/+5, Timo Leikas 9/+5, Greg Petty 9/+1
Hurrikaani: Konstantin Shumov 12/+10, Mohamed Alhachdadi 10/-1, Matti Oivanen 9/+4

Hyökkäys: 41 % / 53 %
Vastaanotto: 67% / 47 %
Torjunnat: 7 / 10
Ässät: 7 / 4

Ottelun parhaat pelaajat:
LEKA: Eelis Karinen
Hurrikaani: Konstantin Shumov

Ottelun vakuuttavin pelaaja: Juhani Hakala

Mestar-pisteet:
2 p. Eelis Karinen
1 p. Juhani Hakala

Otteluisäntä: Carlson

Ottelutilastot >

Ottelun lehdistötilaisuus (video) >

Kuvagalleria >



Uutisarkisto