LEKA Volleyn myyntipäällikkö Kai Ranta-Pere uusiin tehtäviin

Kai Ranta-Pere aloittaa 1.8.2017 alkaen Kotimaailma Kuopion yrittäjänä.

| 31.07.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley on aloittanut kartoituksen seuraajan löytymiseksi ja elokuussa se käynnistää rekryn yhdessä Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa. Mikäli työskentely seuratoiminnan parissa kiinnostaa, ota yhteyttä LEKA Volleyhin!

- Työskentely LEKA Volleyssa, lentopallon parissa oli erittäin kiinnostavaa ja palkitsevaa, tunnelmoi Kai Ranta-Pere.
 
- Samanlaisia päiviä ei juuri kohdalle sattunut. Tunnelmat ovatkin nyt hieman kaksijakoiset: toisaalta olen todella innostunut uudesta haasteesta Kotimaailma-yrittäjänä, kun taas toisaalta harmittaa jättää LEKA Volley. LEKA:lla on kasassa ensi kaudelle todella hyvä joukkue, joka varmasti taistelee mitaleista ja tässä menestyksessä toki haluaisin olla mukana tavalla tai toisella. Lähtöäni helpottaa tieto siitä, että LEKA Volley on seurana mennyt jälleen eteenpäin ja seuran taustat ovat hyvässä kunnossa. Toivotan LEKA Volleylle parasta mahdollista menestystä ensi kaudelle ja siitäkin eteenpäin. Katsomossa tavataan, jatkaa Ranta-Pere.
 
- Kaitsu teki hyvää työtä LEKA Volleyn hyväksi niin kentän ulkopuolella kuin katsomossa kannustaessa kauas kantavalla äänellään. Haluamme kiittää Kaitsua merkittävästä panoksesta seuran eteen ja toivottaa samalla kaikkea hyvää tulevaisuuteen, kommentoi LEKA:n puheenjohtaja Tatu Säisä.
 
Kotimaailma Kuopio tarjoaa täysin kalustettuja asuntoja Kuopion keskustassa turisteille, työkomennuksella oleville ja ylipäätään kaikille tilapäismajoitusta tarvitseville. Majoitusajat vaihtelevat parista päivästä useampaan kuukauteen.
 Uutisarkisto