LEKA Volleylle uusi puheenjohtaja

LEKA Volley ry on vuosikokouksessaan valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Tatu Säisän.

| 26.06.2017 - LEKA Volley viestintä / VH
Tatu Säisä ja Ilkka Sammelvuo LEKA Volleyn kotiluolassa Studentialla

Seuran hallitusta viime vuonna vahvistanut entinen keskitorjuja astuu Ilkka Sammelvuon suuriin saappaisiin jälkimmäisen luovuttaessa nuijan eteenpäin kolmen vuoden puheenjohtajakauden jälkeen. Seuran perustamisesta asti puheenjohtajana toiminut Sammelvuo jättää pj:n ”lekan” luottavaisin mielin Säisälle.
 
- Kolmevuotinen jaksoni seuran puheenjohtajana tuli päätökseen tänä keväänä. LEKA:n kolme ensimmäistä vuotta oli hyvin värikkäitä, kaikenlaista ehti tapahtumaan ja paljon asioita opittiin. Kuitenkin näiden kausien aikana LEKA on vakiinnuttanut paikkansa Mestaruusliigassa niin pelillisesti kuin seuran toiminnan tasolla. Uskaltaisinpa jopa sanoa, että osassa asioista LEKA on ihan Mestaruusliigan kärkeä ja asioita on myös haluttu ja uskallettu tehdä poikkeavastikin, joka on tuonut oman värinsä tähän touhuun, aloittaa hallituksen jäsenenä jatkava Ilkka Sammelvuo.
 
- Tatu on erinomainen valinta uudeksi puheenjohtajaksi. Luovutan puheenjohtajan ”lekan” hyvillä mielin Tatulle. Tatun johdolla seura jatkaa kehittymistään kohti Mestaruusliigan kärkeä, jatkaa Sammelvuo.
 
- Haluan kiittää Ilkka Sammelvuota kovasta työstä ja panoksesta seuran eteen. Hänen ansiotaan on, että seuran talous on vakaalla pohjalla ja edellytykset pitkäjänteiselle kehitystyölle ovat erinomaiset. Kuopiolainen lentopallo ja LEKA Volley on minulle sydämenasia ja haluan olla viemässä sitä voimakkaasti eteenpäin. Meillä on aivan mahtava joukkue, taustatiimi, talkoolaiset ja kumppanit, joiden kanssa tätä hommaa on mukava tehdä, hehkuttaa uusi puheenjohtaja Tatu Säisä.
 
Päävalmentaja Jukka Tuovisen pitkä valmentajasopimus, seuran pelaajahankintapolitiikka sekä seuran taustalla tapahtuva työ antavat mahdollisuuden hakea menestystä pelikentiltä. Pientä kehitystä tarvittaisiin myös peli- ja harjoitteluolosuhteisiin. Lisäksi LEKA Volley ja Puijo Wolley tarkastelevat mahdollisuuksia tulevan kauden aikana lähteä rakentamaan edellytyksiä miesten ykkössarjajoukkueelle Kuopioon.
 
- Seuraamme mielenkiinnolla Kuopion palloiluhallihankkeiden edistymistä, sillä katsojakapasiteetin ja oheistilojen kehittyminen on seuran kannalta ensiarvoisen tärkeää, jatkaa Säisä
 

Seuran hallitukseen myös muutoksia

Perustajajäsenet Pasi Pitkänen (toimitusjohtaja, Kumoni Oy) ja Jyrki Riekkinen (markkinointi ja mainonta, Kaupunkilehti Kukko) jäävät pois LEKA Volleyn hallituksesta. Uutena jäsenenä hallitukseen tulee Würth Oy:n avainasiakaspäällikkö Mauri Roivainen. Seura haluaa kiittää lämpimästi Pitkästä ja Riekkistä LEKA Volleyn eteen annetusta merkittävästä panoksesta.
 

Hallituksen kokoonpano kaudelle 2017-2018:

Tatu Säisä (pj), toimitusjohtaja Vesileppis Areena
Ilkka Sammelvuo, teknologiajohtaja Ropo Capital Oy
Saku Määttä, asiakkuuspäällikkö Vesileppis Areena
Antero Asikainen, toimitusjohtaja Franke Finland Oy
Mika Hämäläinen, toimitusjohtaja Vararengasravintolat Oy
Timo Tenhunen, toimitusjohtaja Varkauden Puu Oy
Vili Härkönen, toimitusjohtaja Hurja Solutions Oy
Jari Kostilainen, kauppias Citymarket Kolmisoppi
Kimberly Hoppes, toimitusjohtaja Four Clovers Ky
Mauri Roivainen, avainasiakaspäällikkö Würth Oy
Heikki Luomi, yrittäjä Savon LVI-Talo Oy (varajäsen)
 
 
 Uutisarkisto