LEKA Volleylle kirvelevä tappio!

| 06.10.2014 -
Sampo vei kuoleman ottelun Suomen Cupin puolivälierässä LEKA Volleyta vastaan. Ottelusta odotettiin kovaa paikalliskamppailua ja sellainen siitä muodostuikin. Sampo vei kaksi ensimmäistä erää LEKAn virheillessä ja hyökätessä tehottomasti. Pitkällä erätauolla kääntyivät osat ja LEKA vei kaksi seuraavaa. LEKA Volleyltä nousun mahdollisti Petteri Penttisen rohkea peli. Varsinkin Kristopher Johnson nousi kotijoukkueesta kauden parhaimpaansa pistesaaliiseen 14 (+10). 

Yleisö sai nauttia täydellä rahalla, kun Sampolla oli viidennessä erässä jo kolme eräpalloa tilanteessa 11-14, mutta LEKA tuli vielä tasoihin. Tässä kohtaa kuopiolaisella yleisölläkin oli jo fiilis, että tämähän tulee kotiin. Vielä mitä, Sampo piti kuitenkin päänsä kylmänä ja kuittasi makean voiton voittamalla viimeisen erän 14-16.

LEKA Volleyn paras pistemies oli Mart Tiisaar 27 pisteellä(+19)
Sampon paras pistemies oli Timo Leikas 27 pisteellä(+13)

Ottelun parhaiksi valittiin LEKA Volleylta Eelis Karinen ja Sampolta Toni Mäkitupa. Mestar pisteet saalisitivat kotijoukkueelta Pekka Seppänen 1 - Mestarpiste ja Eelis Karinen 2 - Mestarpistettä.

Päävalmentaja Lauri Hakala: Peli oli kaksi jakoinen. Olimme aneemisia kaksi ensimmäistä erää, sen jälkeen osat vaihtuivat. Viimeinen erä oli pienistä asioista kiinni. Oikea joukkue voitti.

Päävalmentaja Jukka Tuovinen: Olen ylpeä joukkueesta. Joukkueelle henkisesti tärkeä voitto, koska olimme hävinneet selkeästi edelliset ottelut LEKAa vastaan. Tämä oli yksi askel eteenpäin joukkueena.

Toni Mäkitupa: Meille peli oli todella tärkeä henkisesti. Ihan sama, että oliko kyseessä Cupin peli vai sarjapeli. Voitto oli tärkein.

Eelis Karinen: Tahmeaa pelaamista ja päällimmäisenä mielessä harmitus, sillä meillä oli mahdollisuudet voittoon!
 
Uutisarkisto