LEKA Volleylle iso voitto

| 20.12.2014 -

LEKA – Hurrikaani 3-2 (25-13, 24-26, 25-23, 18-25, 15-12)                 

LEKA Volley otti ison voiton Hurrikaanista. Peli oli todella yleisöön menevää ja molemmin puolin nähtiin paljon puolustuksia ja taistelua loppuun asti. LEKA Volley onnistui laajalla rintamalla. Kotijoukkueen sankareiksi nousi Eelis Karinen sekä Tatu Säisä. Molemmat pelasivat kovalla tasolla läpi ottelun. Kotijoukkueelta nähtiin kauden parasta taistelua ja sen aisti yleisössä asti. LEKA Volley ansaitsi tänään voiton. Ottelu alkoi LEKA:n näytöksellä, kun LEKA marssi ylivoimaisesti erä voittoon. Lauri Hakala marssitti kentälle: Karinen, Seppänen, Säisä, Lehtonen, Tiisaar, Penttinen ja Tolvanen. Säisä pääsi pitkästä aikaa tositoimiin ja kiitti siitä Hakalaa pelaamalla vähillä virheillä. Säisä onnistui varsinkin syöttöruudussa ja Hurrikaanin vastaanottajat olivatkin vaikeuksissa läpi ottelun Säisän syöttöjen tiellä. Eelis Karinen pelasi todella vahvan ottelun. Hakalan mukaan Eelis on kehittynyt ja mennyt eteenpäin treeneissä. Tänään sai siirrettyä hyvää tekemistä peliin. Jokaisella osa-alueella loistanut Eelis piti hyvin kasassa vastaanoton. Eeliksen hyökkäyspeli oli monipuolista ja tänään hyökkäyksissä oli päättäväisyyttä ja agressiivisuutta. Hurrikaani heräsi toisessa erässä ja vei sen tiukasti 24-26. Erässä nähtiin paljon puolustuspalloja ja molemmat joukkueet taistelivat jokaisesta pisteestä loppuun asti. Tuomareiden toiminta herätti tunteita varsinkin Hurrikaanin leirissä. Välillä tuntui, että Hurrikaani joutui tekemään tuplasti töitä pisteiden eteen, mutta tuomarin sana on laki ja sitä Hurrikaani ei sulattanut. Varsinkaan vastustajan hakkuri Cedic. 

Ottelussa nähtiin selkeästi uusi LEKA. Muutamien tappioiden jälkeen ja varsinkin kehnolla peli-ilmeellä esiintynyt LEKA on selkeästi käynyt tekemistään läpi. Hakalalla on ollut selkeä kehityskohde treeneissä ja tänään kotijoukkue esiintyi voitontahtoisena ja nälkäisenä. Yleisön joukosta kuului monta kertaa sama kommentti. LEKA:n taistelu tarttui yleisöön ja Ripatin johdolla Studentialla oli kauden kova äänisin kannustus. Varsinkin Tolvanen sai huomiota osakseen. Vastapuolella maajoukkueen keskitorjuja Matti Oivanen kirjautti kovat lukemat 14(+7) olemalla joukkueen parhaimmistoa. Matti napsi pelissä jopa kuusi torjuntaa. Maajoukkueen valmentaja Tuomas Sammelvuo katsoi peliä tarkkaan ja Matti varmasti esiintyi edukseen. Kotijoukkueessa Jukka Lehtonenkin näyttää pääsevän paremmin peliin sisälle. Passari Penttisen kanssa yhteispeli ei kulje vielä kuin junan vessa, mutta kautta on vielä paljon jäljellä ja Hakalalla on kyky auttaa pelaajia kehittymään. 
Ville Kakko: Vastustaja oli tänään sitkeä ja jaksoi taistella loppuun asti. Olimme tänään vaikeuksissa vastaanoton kanssa ja emme saaneet tänään hyökättyä tarpeeksi kovilla tehoilla laidoista. Matti Oivanen oli tänään meidän paras pelaaja.

Lauri Hakala: Tekeminen on ollut harjoituksissa viimeiset kaksi viikkoa todella hyvää ja saimme siirrettyä sitä tekemistä peliin. Varsinkin Karinen ja Säisä onnistuivat tänään hyvin.Matti Oivanen: Tasaista vääntöä molemmin puolin ja molemmilla ailahteli peli liikaa. Suomen liigan taso on korkea ja saan pelata koko ajan kovia pelejä. 

Tatu Säisä: Oli hauska pelata ja tänään pystyin auttamaan omaa joukkuetta voittoon varsinkin syöttöruudussa.

Parhaat pistemiehet:

LEKA Volley: Mart Tiisaar 22(+9)
Hurrikaani: Vladimir Cedic 21(+10)

LähiTapiola pisteet:

3 pistettä: Säisä
2 pistettä: Tiisaar
1 piste: Määttä

Mestar kipailu:

2 Mestarpistettä: Säisä
1 Mestarpiste: Karinen

LähiTapiolan Vakuuttavin pelaaja: Tolvanen

Parhaat pelaajat:

LEKA Volley: Seppänen
Hurrikaani: Määttä

Studentialla oli tunnelmaa ja sen sytyttäjinä oli LEKA Volleyn taistelu- ja peli-ilme. LEKA halusi voittaa tänään. Tänään oli sellaista lentopalloa, mitä yleisö haluaa nähdä ja kokea!

Kaikille hyvää ja rauhallista joulua! Dolellekkin! ;)

 Uutisarkisto