LEKA Volley voitti kenraaliharjoituksen

| 21.09.2014 -
LEKA Volley esitti tasaisempaa peliä kauden kynnyksellä ottelussa Rientoa vastaa, mikä toi 3-0 voiton LEKAlle. Pelissä pelattiin vielä harjoituksen vuoksi lisäerä, minkä LEKA voitti tiukan väännön jälkeen 26-24.
 

LEKA Volley sai otteluun ykkösnyrkin liikkeelle, kun polvivaivoista kuntoutunut Tatu Säisä pääsi tositoimiin sekä MM-kisoista kotiutunut Timo Tolvanen aloitti kentällä. Petteri Penttinen näyttää ottavan tällä hetkellä ykköspassarin paikan ja esittikin tänään hyviä otteita levittämällä fiksusti peliä tasaisesti kaikille pelaajille. Tatu Säisä on nousemassa takaisin kuusikkoon, mutta on vielä keskenkuntoinen ja varmasti Simo Puttonen jakaa varsinkin kauden alussa peliaikaa Tatun kanssa. Kokenutta Tatua tarvitaan kuitenkin isoihin peleihin kentälle. Kristopher Johnson toisena keskitorjujana on vielä hiomaton timantti. Krisin ja Petterin yhteispeli paranee koko ajan. Kun Petteri ja Kris pääsevät hyödyntämään Krisin ulottuvuuden, niin tämä akseli tulee tekemään pahaa jälkeä liigassa.


Pekka Seppänen ja Eelis Karinen kantoivat tänään yleispelaajan viittaa. Molemmat tekivät kentällä tarvittavan, että voitto saatiin kotiin. LEKA Volleyn vastaanotto tulee olemaan joukkueen vahvuuksia Karisen, Seppäsen ja Tolvasen johdolla. Petteri pystyy hyödyntämään Seppästä ja Karista paljon takakentän hyökkäyksissä. Tämä tuo monipuolisuutta LEKAn hyökkäykseen. 


Mart Tiisaar kantaa ykköshakkurin vastuuta. Mart tarvitsee vielä voimaa ja lisää hyökkäyssuuntia kasvaakseen kansainväliseksi huippuhakkuriksi. Mutta tälläkin hetkellä Mart pystyy voittamaan pelejä LEKAlle omalla ulottuvuudellaan. 


Dole teki paluun kotikentälle liberon tontille. Peli Rientoa vastaan sai Dolen myös tekemään tarvittavan voiton eteen. Selkeästi ilmassa leijuu jo odottava tunnelma kauden avausottelusta Sampoa vastaan. 

Viikko on aikaa kauden avaukseen. Studentian peliareenalla riittää vielä töitä. LED-screenin nosto seinälle, mainosten laitto, lattiateippaukset, VIP-alueen rakentaminen ja lista jatkuu. Kaikki ovat kuitenkin menneet aikataulussa ja kun ensi lauantaina Timo Ripatti kuuluttaa LEKA Volleyn kentälle, niin tunnelma on katossa. Kannattaa tulla paikan päälle aistimaan tunnelmaa! Uutisarkisto