LEKA Volley - VaLePa, ennakko

| 12.10.2014 -
LEKA Volley pääsee mittaamaan oman tasonsa hallitsevaa Suomen mestaria Vammalan Lentopalloa vastaan. Kaksi edellistä peliä tahmeasti aloittaneella LEKA Volleylla ei ole varaa käynnistää moottoria hitaasti, vaan peliin on päästävä heti kiinni. VaLePan tasoinen joukkue ei tule antamaan armoa.

Verkon molemmilla puolin nähdään MM-kisajoukkueesta tuttuja miehiä, kun VaLePan joukkueesta astelee maajoukkuetähti Olli Kunnari kentälle ja LEKA Volley tähtiviittaa kantaa Timo Tolvanen. VaLePan joukkue on vain vahvistunut viime kaudesta. Pelottavan kovasta keskihyökkäyksestä vastaa Mathew Pollock ja Eduard Venski.

VaLePa on pelannut mestaruusliigassa kolme ottelua voittaen niistä kaksi ja häviten yhden ottelun Hurrikaanille.

LEKA Volleyn kausi on alkanut huikeasti kolmella voitolla. LEKA Volley on tällä hetkellä sarjassa toisena heti Korson Vedon jälkeen. LEKA Volley tarvitsee onnistumisia laajalla rintamalla VaLePaa vastaan. Alkukauden LEKAn hyökkäyspeli on ollut liikaa Lentopallon Mestaruusliigan pistepörssin kärkinimen Mart Tiisaarin varassa.”Tämä on hyvä tasonmittauspeli meille”, kertoo Tolvanen. ”VaLePalla ei ole heikkoa lenkkiä joukkueessa ja meidän pitää pystyä taas ottamaan seuraava askel joukkueena, jos meinataan pärjätä ottelussa” jatkaa Tolvanen.
 
LEKA Volley – VaLePa,
15.10.2014 klo 19:00
Studentia-areenalla(Yliopistonranta 3)
Uutisarkisto