LEKA Volley vahvistaa passariosastoaan kreikkalaisella Stavros Kasampaliksella

LEKA on hankkinut Kreikan U21 maajoukkuepassarin, Stavros Kasampaliksen, loppukauden sopimuksella. Mies on näillä näkymin kokoonpanossa mukana jo seuraavassa ottelussa.

| 04.01.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

Stavros Kasampalis on Kreikan kovassa liigassa jo useamman vuoden pelannut passari.  Nuoresta iästä huolimatta kokemusta on karttunut Kreikan liigan lisäksi myös Challenge Cupista. Kasampalis on kulkenut läpi nuorisomaajoukkuepolun ja on odotettavissa, että mies nousee parin tulevan vuoden aikana myös Kreikan miesten maajoukkueeseen. Kuopioon miehen odotetaan tuovan leveyttä passariosastolle sekä hyvän kilpailutilanteen pelaavan pelintekijän paikasta.
 
- Olen todella innoissani liittyessäni LEKA Volleyhin. Olen kuullut paljon hyvää seurasta, sen tavoitteista ja ylipäätään Suomesta. Hienoa päästä kokeilemaan siipiään ulkomailla. Pidän matkustamisesta muutoinkin ja Suomi on ollut korkealla myös näissä suunnitelmissa. Kylmään ja pimeään tottuminen voi viedä hieman aikaa, mutta olen valmis ottamaan haasteen vastaan, kertoo Stavros Kasampalis.
 
Hankinta tuli ajankohtaiseksi, koska alkukaudesta pääosin passivastuussa ollut Akseli Lankinen loukkaantui ennen joulutaukoa. Ensimmäistä liigakauttaan pelaava Lankinen on hyvässä vauhdissa toipumisen suhteen, mutta uuden hankinnan vuoksi paluuta ei tarvitse nyt kiirehtiä.
 
LEKA:n valmentaja Tapio Nissi on tyytyväinen tuoreeseen hankintaan. - Kasampalis tuo leveyttä ja kokemustakin passariosastolle. Tästä on hyvä lähteä kohti kevätkautta ja pudotuspelipaikan tavoittelua, arvioi Nissi.
 
Kasampalis on näillä näkymin LEKA:n kokoonpanossa jo su 8.1. ottelussa Hurrikaania vastaan.

Stavros Kasampalis
 
Stavros Kasampalis
Pelipaikka: passari
Pelinumero LEKA Volleyssa: 10
Syntynyt: 1.6.1995
Kansalaisuus: Kreikka
Edellinen seura: Iraklis Chalkidas (Kreikan liiga)
Pituus: 190 cm
Ulottuvuus: 342 cm
 Uutisarkisto