LEKA Volley sopimukseen nuoren yleispelaajan kanssa ja saa vahvistuksia taustavoimiin

Jere Heiskanen, Tero Hartikainen sekä Mikko Korvinen siirtyvät LEKA Volleyhin.

| 21.06.2017 - LEKA Volley viestintä / VH
Kuvassa LEKA:n uusi yleispelaaja Jere Heiskanen

Kesällä 17 vuotta täyttävä Susiraja Volleyn kasvatti, Jere Heiskanen on tehnyt 3-vuotisen sopimuksen LEKA Volleyn kanssa. Yleispelaajan paikalla pelaava 192-senttinen Heiskanen pelasi viime kaudella SurVon ykkössarjajoukkueessa hyvän kauden saaden vastuuta mukavasti.

Jere Heiskanen
Yleispelaaja

Syntynyt: 27.7.2000
Pituus: 192 cm
Ulottuvuus: 340 cm
Pelinumero LEKA Volleyssa: 7
 
- Jeren kehittymistä olen seurannut mielenkiinnolla viime vuosina. Isä ”Tomppa” on tehnyt poikansa kanssa erittäin hyvää työtä ja viime kaudella Jere oli vastuullisessa roolissa SurVon ykkössarjajoukkueessa. Jere tulee taistelemaan peliajasta tosissaan jo ensimmäisellä liigakaudella. Kolmen vuoden sopimus on meidän linjan mukainen ratkaisu pelaajan urapolulla, kertoo LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.
 
Heiskanen on treenannut joukkueen kanssa jo tovin ja joukkueen kuopus on päässyt tutustumaan uusiin pelikavereihin ja uuteen kaupunkiin. Pelaamisen ohessa Heiskanen käy lukiota Kuopion Klassikassa.
 
- Olihan tuo hienoa tehdä sopimus näinkin hienon joukkueen ja organisaation kanssa. Ensi kausi tuo varmasti paljon uutta harjoitteluun ja sitä kautta toivon kehittyväni pelaajana, kertoo kovaksi urheilun ystäväksi tunnustautuva Jere Heiskanen.
 

Tero Hartikainen on LEKA:n uusi joukkueenjohtaja

Jukka Tuovisen aisaparina Sampo Volleyssa viime kaudella joukkueenjohtajana toiminut Tero Hartikainen siirtyy Tuovisen tiimiin LEKA Volleyhin. Kuopiossa jo ennestään asuva Hartikainen on urheilijataustan omaava, joukkuelajien parissa pitkään toiminut ja siviiliammatiltaan luokanopettaja.
 
- Olen seurannut mielenkiinnolla LEKA:n toimintaa sen alusta asti. LEKA on vaikuttanut olevan kaikin puolin nykyaikainen, kehittyvä ja hyvin organisoitu urheiluseura. LEKA:lla on edessä hieno tulevaisuus ja on mukava olla tekemässä töitä joukkueen tulevaisuuden eteen, hehkuttaa Tero Hartikainen.
 
- Ennätin harjoitella joukkueenjohtajan tehtäviä useita vuosia junnujoukkueiden mukana ja edellinen kausi oli ensimmäinen Mestaruusliigassa. Oli varsin helppo päätös jatkaa yhteistyötä ”Jeren” kanssa LEKA:ssa, kun oli hyvä kokemus yhteistyöstä samassa joukkueessa, jatkaa Hartikainen.
 
Päävalmentaja Tuovinen oli myös mielissään Hartikaisen saapumisesta LEKA:an.
 
- Teron sain vuosi sitten houkuteltua mukaan lentopallon Mestaruusliigaan yhteisiltä golfkierroksilta. Kokemukset ja luottamus olivat molemmin puolin hyvät, joten kysyin häntä mukaani LEKA:an. Teron oma urheilutausta ja toimiminen Puijo Wolleyn juniorien puolella auttaa ymmärtämään huippuurheilun vaatimukset omassa roolissaan, arvioi Tuovinen.
 

Mikko Korvinen vahvistamaan taustaryhmää

LEKA Volleyn myyntiryhmän uusin jäsen on monissa eri tehtävissä kannuksia saanut Mikko Korvinen. Korvinen on yritystoiminnan ja myynnin kehittämisen ammattilainen, jonka uran vaiheilta löytyy myös lajikokemusta.
 
- Olen Mikko Korvinen ja olen toiminut useissa eri yrityksissä yritysjohdon tehtävissä mm. toimitusjohtajana, kehitysjohtajana ja myyntijohtajana. Olen ollut osakkaana mm. tilitoimistossa, mainostoimistossa, kehitysyhtiöissä sekä maa- ja metsätalouden sekä rakentamisen liikkeessä. Urheilu on ollut aina lähellä sydäntäni ja lentopalloa olen pelannut parhaimmillaan ykkössarjassa. Olen toiminut aikaisemmin mm. Kainuun Rastiviikon pääsihteerinä ja Kajaanin Seurayhtymän kymmenen eri urheiluseuran toiminnanjohtajana ja olen nähnyt urheiluseuratyön merkityksen alueen kehittäjänä sekä sen haasteen, joka liittyy urheiluseuratyön rahoittamiseen. Nyt haluankin antaa panostani virkeän LEKA Volleyn toiminnan kehittämiseen rakkaudesta lajiin sekä rakentaa vastikkeellista yhteistyötä yritysten kanssa, kertoo Mikko Korvinen itsestään.
 
Korvinen on osallistunut jo jonkin aikaa LEKA Volleyn kumppani- ja myyntiryhmän toimintaan tuoden oman mausteensa ja panoksensa seuratoimintaan.
 
- LEKA Volley on merkittävä pohjoissavolainen toimija, jonka merkitys Kuopiolle ja koko Pohjois-Savolle on erittäin suuri. LEKA Volleyn arvot ovat juuri sellaiset, joihin voi samaistua ja organisaatiossa mukana oleva talkooperhe ja ammattitaitoinen rento tapa toimia alueensa eduksi luo vetovoimaa, josta syntyy menestyksen siemenet, jatkaa Korvinen.
 
LEKA-perhe toivottaa kaikki kolme uutta perheenjäsentä lämpimästi tervetulleiksi!
 
 
 
 
 
 Uutisarkisto