LEKA Volley sitoutuu torjumaan vihapuhetta - haastaa mukaan Sampo Volleyn

Sitoudun torjumaan vihapuhetta on haastekampanja vihapuheen torjumiseen. Kampanjan on käynnistänyt opetus- ja kulttuuriministeriö 2.10.2017, jolloin vietettiin maailman kiusaamisen vastaista päivää sekä YK:n väkivallattomuuden päivää.

| 21.11.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley haastaa Sampo Volleyn mukaan

Haastekampanjaan LEKA Volleyn haastoi mukaan salibandyseura Welhot. Haastamme mukaan naapuriseura Sampo Volleyn sekä kaikki omat yhteistyökumppanimme ja kannattajamme ja toivomme, että näin sosiaalisen median valta-aikana etenkin somessa asiaan kiinnitetään huomiota.
 

Osallistu haasteeseen

Kerro olevasi mukana torjumassa vihapuhetta kommentoimalla haastevideoita Opetus- ja kulttuuriministeriön Facebook-sivulla ja haastamalla mukaan omat tuttusi. Voit osallistua haastekampanjaan myös sosiaalisessa mediassa. Muista käyttää hashtagia #torjunvihapuhetta.
 

LEKA Volleyn arvot

LEKA-perhe tekee pitkäjänteisesti työtä kiusaamisen ehkäisyssä ja olemme osallistuneet aktiivisesti yhteiskunnallisiin eriarvoisuutta, rasismia tai kiusaamista kitkeviin hankkeisiin. LEKA-perheessä opetamme ymmärtämään ja hyväksymään erilaisuutta, niin itsessään kuin toisissa ihmisissä. Kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja kaikki otetaan mukaan. Arvojemme mukaan LEKA-perheessä vihapuhetta ei suvaita edustusjoukkueessa eikä millään toiminnan tasolla. Vihapuhe ei ole sallittua eikä se kuulu lentopalloon.
 
 

Mukana haastamassa

Haastekampanjan takana ovat opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho sekä opetus- ja kulttuuriministeriö. 

Lisäksi hankkeen työryhmään kuuluu joukko järjestöjä ja yhdistyksiä:
Suomen Olympiakomitea, Koulukino, Mediakasvatusseura, Suomen kirjastoseura, Kulttuuria kaikille -palvelu, Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry, SYL – Suomen ylioppilaskuntien liitto ry, Suomen Lukiolaisten Liitto, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry, Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry, Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry, Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Me-säätiö, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry, Tampereen yliopisto.


 Uutisarkisto