LEKA Volley sai haluamansa revanssin!

| 15.11.2014 -
LEKA – KoVe 3-2 (21-25,25-20,23-25,25-19,15-9)

LEKA Volley vei vuoristoratapelin 3-2 ja sai kaipaamansa revanssin. Peli oli varsin epätasainen kokonaisuudessaan. Erävoitot menivät vuoronperään joukkueille, mutta LEKA Volley kuittasi kaksi viimeistä sekä samalla tärkeät kaksi pistettä.LEKA oli vaikeuksissa KoVen syötön kanssa ja joutui ahdinkoon laidasta KoVen rakentaessa torjuntaa ja varsinkin puolustusta LEKAn lyöntien eteen. KoVesta nousi esiin hyvin pelannut Arto Hanni, joka jakoi passeja monipuolisesti laitapelaajille. Varsinkin Karl Kulaots oli pelipäällä.

LEKA Volley nojasi totutusti Mart Tiisaariin hyökkäyspeliin. Tiisaar oli taas voiton arkkitehti ja Kristopher Johnson säesti hyökkäyksessä hyvin Tiisaaria. Antti Karttunen nousi iloisesti esiin pelin edetessä ja pelasikin pirteästi loppuun asti lyöden ottelupallon kenttään.Pekka Seppänen pelasi varmasti läpi ottelun ja johdatti joukkuetta kapteenin ominaisuudessa. Seppänen kasasi 15 pistettä(+6). Konkari Tolvanen säesti Seppästä vastaanotossa ja piiskasi joukkuetta pelin edetessä. LEKA Volley oli pelin alussa aneeminen, mutta peli-ilo löytyi juuri oikeaan aikaan. 

LEKA Volleyn paras pistemies oli Mart Tiisaar 27 pisteellä(+20)

KoVen paras pistemies oli Karl Kulaots 17 pisteellä(+11) sekä Toni Kankaanpää 17 pisteellä(+4)

Päävalmentaja Lauri Hakala: Peli oli vuoristorataa molemmilla joukkueilla, mutta ratkaisevaa oli joukkueen peli-ilmeen paraneminen loppua kohti. Karttunen tuli hyvin peliin sisään. Tärkeä voitto ja revanssi meille!

Päävalmentaja Petri Sainio: LEKA teki paremmin perusasiat lopussa, mikä ratkaisi voiton LEKAlle. Emme päässeet hyökkäämään jatkopalloja yhtä tehokkaasti mitä LEKA. Arto Hannin merkitys joukkueelle on ollut iso ja niin oli myös tänään.

Arto Hanni: Oli hienoa palata Kuopioon pelaamaan. Kuopiolla on aina erityinen paikka minulla sydämessä, pelasin aikanaan täällä hienoja pelejä hienossa joukkueessa. Vanhalla alkaa tuntua kova peliputki nivelissä, mutta olisi tänään pitänyt tehdä perusasiat paremmin.

Jukka Lehtonen: Hieno oli pelata ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä. Voitto lämmittää mieltä. Joukkueen peli-ilme ei ollut hyvä alkupelistä, mutta parani loppua kohti. Seuraavassa pelissä ja kotiyleisön edessä pitää peli-ilmeen olla aina hyvä.


Uutisarkisto