LEKA Volley - Riento, iloisten kotipelien sarja alkaa!

| 27.11.2014 -
LEKA Volleylla on edessä kolmen kotiottelun putki. LEKA aloittaa urakan sunnuntaina paikallisvastustaja Rientoa vastaan. LEKA Volley on kukistanut Riennon aikaisemmissa kohtaamisissa ja on nyt valmiina tekemään sen uudestaan. Mestaruusliiga on ollut ennätys tasainen ja pelejä on pelattu ristiin. Riento lukeutuu joukkueisiin, mikä pitäisi voittaa, mikäli LEKA Volley halajaa pysyä kärkikahinoissa. 


LEKA Volleylla on yllättäen ehkä isoimpia petraamisia joukkueen vastaanottopelissä. Etukäteen joukkueen vahvuudeksi povattua vastaanottoa on saatu murennettua, jolloin Petteri Penttinen on joutunut turvautumaan välillä liiankin usein hakkuri Mart Tiisariin lyöntivoimaan. Liigan vastaanottotilastoissa Timo Tolvanen löytyy sijalta 20, Pekka Seppänen sijalta 33, Eelis Karinen sijalla 38. Joukkueen saadessa varmuutta tälle osa-alueelle LEKA pääsee hyödyntämään ulottuvia keskihyökkääjiään paremmin. 

Riento saapuu Studentialle sunnuntaina hankalasta tilanteesta. Riento pelaa lauantaina Tiikereitä vastaan kotona ja Tiikerit eivät varmasti anna yllättää itseään. Riennon peli makaa vahvasti kolmen taitavan laitapelaajan varassa. Pennanen, Savimäki ja Louhela voivat halutessaan horjuttaa LEKAn peliä, mutta torjunnan pitäisi ehtiä näiden herrojen eteen. 

Riento pelin jälkeen LEKA suuntaa pelaamaan maakuntapeliä Varkauteen. Tiistaina LEKA kohtaa kotipelissään Lakkapään. Seuraavana lauantaina LEKA pelaa kotonaan todella kovan pelin Ettaa vastaan. Näistä peleistä olisi pisteitä hyvin tarjolla, mikä vahvistaisi LEKAn paikkaa sarjataulukossa neljän sakissa. 

Aloitetaan tämä iloisten pelien ottelusuma sunnuntaina pelillä Rientoa vastaan. Tule paikalle tai jää kotiin ja ole neliö! 

LEKA Volley - Riento
30.11.2014 klo 17:00 StudentiaUutisarkisto