LEKA Volley ja Stanno solmivat 3-vuotisen yhteistyösopimuksen

Ainakin seuraavat 3 vuotta LEKA Volley nähdään tositoimissa pelikentillä Stannon asusteissa.

| 12.06.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

Stannon laadukkaat urheiluvaatteet ovat tuttuja monille suomalaisille urheilujoukkueille. Stanno vaatetti mm. kauden 2016-2017 lentopallon Suomen mestarit. Stannon urheiluvaatteisiin luottaa myös Suomen lentopallomaajoukkueen kova kilpakumppani Saksa.

- Kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja varustetoimittajaksemme. Stanno nousi varsin nopeasti esille yhtenä merkittävänä vaihtoehtona. Ensimmäisten yhteydenottojen jälkeen pääsimme trodella nopeasti sopimukseen yhteistyöstä. On todella hienoa, että sopimusneuvottelut lähtivät heti etenemään positiiviseen suuntaan pikavauhtia. Erityisen ilahduttavaa on Stannon laaja valikoima ja joustavuus asutoimituksissa. Odotamme innolla Stannon uusia, savolaisvärisiä kuoseja, hehkuttaa LEKA Volleyn Kai Ranta-Pere.

- Mahtava homma, että pääsimme aloittamaan yhteistyön LEKA Volleyn kanssa. LEKA on mielenkiintoinen joukkue, joka on varsin lyhyessä ajassa osoittanut kyvykkyytensä Suomen lentopallokentillä. Luotamme yhteistyön olevan hedelmällistä meille molemmille. LEKA on täynnä potentiaalia niin urheilullisesti kuin seuratoimijanakin. Ilahduttavaa on LEKA Volleyn ennakkoluuloton tapa hakea ja tuoda uusia toimintatapoja perinteiseen lajiin, toteaa Timo Palmroos Stannolta.

Stannon verkkosivut >Uutisarkisto