LEKA Volley harjoitteli pronssia Lohimaa-turnauksessa

| 31.08.2014 -
LEKA Volley pelasi turnauksen alkulohkossa seuraavasti(3 eräisiä pelejä):

LEKA - Lakkapää 1-2

LEKA - Sampo 0-3

LEKA - Riento 0-3

Pronssipelissä LEKA Volley pelasi Lakkapäätä vastaan ja voitti ottelun 3-1. Pronssipelissä kentällä kantoivat isoimman vastuun passari Petteri Penttinen, yleispelaajina Pekka Seppänen sekä Eelis Karinen, keskitorjujina Kristopher Johnson sekä Tatu Säisä, hakkurin paikalla Mart Tiisaar sekä liberona oli Dolen isoja saappaita paikkaamassa Antti Karttunen. 

Lauri Hakalan mukaan turnauksen pelillinen anti parani loppua kohden. Peliaikaa annettiin tasaisesti kaikille, sillä takana on kova harjoittelujakso ja peluuttamisella haluttiin tasata rasitusta kaikille. Toisaalta päävalmentaja halusi nähdä kaikilta tasaisesti peliotteita ennen kuukauden päästä alkavaa liigakautta. 

"Harjoituksissa pääpaino on ollut yksilön kehityksessä ja asioita mitä siellä on harjoiteltu siirtyivät pääosin myös peleihin", kertoo turnauksen antiin tyytyväinen ollut Hakala. "Se on selvää, että passareiden ja hyökkääjien välillä vielä haetaan tarkkuutta ja tempoja kohdalleen, mutta sekin parani turnauksen edetessä", jatkaa Hakala. 

Hakala nostaa turnauksesta esille Eelis Karisen(kuvassa) sekä Petteri Penttisen. "Eelis pelasi turnauksen ehjintä peliä yleispelaajana sekä passari Petteri Penttisestä nousi esille, että hän on pelannut viime vuodet liigassa mitalijoukkueessa". 

 

Juniorit Kasper Pennanen sekä Esa Hakulinen saivat vastuuta myös pelaten kaksi täyttä peliä! "He täyttivät omat saappaansa erinomaisesti", kertoo Lauri. "Ilhaduttavaa oli myös, että Tatu Säisä pystyi pelaamaan turnauksessa ilman kipuja loukkaantumisen jälkeen", jatkaa Hakala.

Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kohti kauden avausta 27.9 LEKA - Sampo!! 

Seuraavat harjoitusottelut pelataan Kuopiossa LEKA Volleyn kotisalissa Studentialla Savon Sanomat Syysturnauksessa 13.-14.9. Turnauksen järjestää Puijo Wolley Juniorit. http://www.puijowolley.fi/savon-sanomat-syysturnaus/

Uutisarkisto