LEKA Volley avasi historiallisen liigakauden voitolla paikallisvastustajasta!

| 27.09.2014 -
LEKA Volley avasi historiallisesti kautensa voitolla paikallisvastustajaa Sampoa vastaan! Otteluun myytiin liput jo hyvissä ajoin loppuun ja kaikki halukkaat eivät päässeet katsomaan peliä. Ottelun ensimmäinen erä antoi osviittaa jo huikeasta pelistä, kun LEKA Volley kuittasi sen 27-25.Studentia-peliareenalla pelattiin ajoittain pitkiä palloralleja ja Kuopiolainen yleisö pääsi nauttimaan huippulentopallosta täysin siemauksin.”Ottelun voittaa yleensä se, kuka tekee vähemmän virheitä. Tänään me tehtiin enemmän virheitä ja LEKA ansaitsi voittonsa. Huomenna on revanssin paikka, kun saamme mahdollisuuden kuitata voitot tasan Siilinjärvellä”, kertoo Jukka Tuovinen.

”Meiltä oli tänään tasainen esitys ja Mart Tiisaar nousi esiin aina tarvittaessa. Mart ja Pekka Seppänen sekä Petteri Penttinen nousivat tänään isoon rooliin”, ottelun lopputulokseen tyytyväinen ollut Lauri Hakala kommentoi.”Minulle hyvä kauden avauspeli oli tärkeä”, kertoo Mart Tiisaar. ”Oli hienoa pelata ison yleisön edessä ja voitto siitä antaa meille uskoa tekemiseen, koska olemme olleet kuitenkin vähän aikaa vasta yhdessä”, jatkaa Mart.

 

Kauden avauspeli ja tapahtuma oli onnistunut! Ripatti saatiin nousemaan pöydälle erä- ja ottelupallo tilanteissa. Huikea tunnelma ja toivottu lopputulos antoi hyvän lähtölaukauksen kaudelle. 

LEKA Volley kiittää ja kumartaa yleisöä, talkoolaisia, kumppaneita ja kaikkia sidosryhmiä! Te olette mahdollistaneet LEKA Volleyn joukkueelle unelma alun!  

Sunnuntaina jatkuu liigataival Siilinjärvellä Sampo-LEKA ottelulla. 
Uutisarkisto