LEKA voittoon taisteluilmeellä!

| 30.11.2014 -

LEKA – Riento 3-0 (33-31,25-20,25-20)                                              

LEKA Volley vei hyvätasoisen ottelun pirteällä peli-ilmeellä. Pelin ensimmäinen erä oli viihdyttävä ja venyi pitkästi jatkopalloille asti. Kotiyleisön iloksi LEKA vei kuitenkin tiukan väännön ja sai Riennosta niskalenkin. Riento ei kuitenkaan taipunut helpolla ja jatkoi taistelua koko loppupelin.  
LEKA sai ensimmäisen erän jälkeen vastaanoton kuosiin, mikä antoi LEKA:n passarille Petteri Penttiselle paremmat eväät pyörittää hyökkäyspeliä.Mart Tiisaar oli totutusti paras pistemies 26 pisteellä (+20), mutta Eelis Karinen säesti Tiisaaria 15 pisteellä (+7) hyvin laidasta. Eelis kantoi LEKA:n vastaanottovastuusta yli puolet ja onnistui vastaanotossaan loppua kohden varsin kohtuullisesti. Parantuneen vastaanoton myötä Petteri pääsi käyttämään Kristopher Johnsonia enemmän ja Kris takoikin varsin mallikkaasti yhdestätoista passista kahdeksan kenttään. Krisin illan saldo oli 11 +8 pistettä.  LEKA noukki pelissä 58 puolustusta. LEKA oli hyvällä peli-ilmeellä heti ottelun alusta asti ja Tolvasen johdolla yleisö sai nauttia pitemmistä palloralleista, mitkä yleensä päättyivät siihen, että Tiisaar iski ne kenttään. 

Riennon paras pistemies oli Eetu Pennanen 15 pisteellä (+10). Pennanen haki välillä mahdottomaltakin tuntuvia palloja peliin ja Eetu piti ehdottomasti Rientoa pystyssä myös hyökkäyspäässä. 

Päävalmentaja Lauri Hakala: Tänään oltiin parempia, 58 puolustusta kertoo, että olimme valmiita taistelemaan voitosta. Tänään meidän molemmat ulkomaalaiset olivat hyviä! Kristopher Johnson on parantanut huomattavasti peliään.

Päävalmentaja Jani Säisä: Lopputulos harmittaa, tänään taistelimme hyvin ja olisimme ansainneet ainakin yhde erävoiton. LEKA paransi vastaanottoaan, mikä ratkaisi kaksi viimeistä erää.

Eetu Pennanen: Tasoltaan tämä oli hyvä peli meiltä, mutta LEKA oli parempi erien lopussa.

Petteri Penttinen: Rentoa pelaamista meiltä. Yleisilme oli meillä hyvä, mikä näkyi hyvänä taisteluna. Minulla ja Kristopherilla on yhteispeli parantunut, mikä antaa minulle mahdollisuuden pyörittää monipuolisempaa peliä. 

Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kotiotteluun, mikä pelataan jo tulevana tiistaina Lakkapäätä vastaan HUOM! VARKAUDESSA!Uutisarkisto