LEKA ruosteessa

| 15.02.2015 -

LEKA – Hurrikaani 0–3 (20-25,24-26,15-25)                                      

Hurrikaanin ei tarvinnut nousta hirmumyrskyksi LEKA:n vieraana. Tällä kertaa Hurrikaanille riitti pieni kevät tuuli kaatamaan ruosteisen LEKA:n. LEKA:n riveistä oli poissa libero Timo Tolvanen ja Jukka Lehtonen. Dole oli kuumetoipilaana ja Lehtonen oli henkilökohtaisista syistä estyneenä. Lehtonen ja Tolvanen palaavat ruotuun normaalisti seuraavaan peliin.

Positiivista oli Kristopher Johnsonin paluu loukkaantumisen jälkeen kentille. Kris teki 7 (+7) pistettä kolmeen erään ja pelasi muutenkin pirteästi, vaikka olkapää ei kestänyt vielä lyömistä kunnolla. Myös passari Penttinen teki paluun pelaavaan kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen.Vastustaja lepuutti avainpelaajistaan passari Määttää sekä toista yleispelaajaa Petrusevicsiä. Tämä riitti Hurrikaanille, kun hakkuri Cedic ja Eemeli Kouki tekivät tarvittavat pisteet vieraille. Vieraiden hakkuri Cedic vei tänään hakkureiden välisen kilpailun 100-0. Tiisaarilla oli paikka toisessa erässä katkaista erä kotijoukkueelle, mutta hyvin torjuneet vieraat eivät taipuneet, vaan veivät toisen erän nimiinsä.Kolmas erä oli pelkkä muodollisuus. Valitettavasti kotijoukkueesta ei noussut ketään, kuka olisi potkinut joukkuetta tarvittavalla tavalla eteenpäin. Tässä tilanteessa valmentaja Hakalalla ja joukkueella on todellakin mietinnän paikka. Parhaimmillaan LEKA on esittänyt koti luolassa erinomaista ja taistelevaa peliä. Pahimmillaan LEKA on esittänyt todella aneemista pelaamista, mitä ei voi hyvällä tahdollakaan markkinoida mielenkiintoiseksi tai kiinnostavaksi lentopalloksi.Seitsemän peliä jäljellä, niistä neljä kotona. Nyt ovat kaikki pelaajat rivissä ja suhteellisen terveenä. Vielä on aikaa saada joukkueen pelaaminen ja tekeminen sille tasolle, mitä se parhaimmillaan on ollut. Vaatimustaso lähtee jokaisesta pelaajasta itsestään. Yhtäkään peliä, harjoitusta tai hetkeä ei ole enää hukattavana. Lentopallokevät ja playoff huuma ovat sellaisia asioita, mitä halutaan Kuopiossa kokea. 

LEKA Volleyn paras pistemies oli Mart Tiisaar 14(+6).

Etta:n paras pistemies oli Vladimir Cedic 30(+21).

Päävalmentaja Lauri Hakala: Tämä ei ole sen näköinen LEKA, mitä haluan sen olevan. Ainoa onnistuja oli Simo Puttonen, kuka pelasi vieraalla paikalla hyvin.

Päävalmentaja Ville Kakko: Tein eilen päätöksen lepuuttaa Petrusevicsiä ja Määttää. Tänään oli mukavan rauhallinen peli valmentajan silmin.

Jesse Mäntylä: Eilen oli kuuma peli Ettaa vastaan. Tänään oli rauhallinen ja tasapainoinen peli.

Eelis Karinen: Ei ollut hyvää tekemistä tänään. Pettynyt joukkueen suoritukseen.
 
LähiTapiola pisteet
3 Cedic
2 Mäntylä
1 Puttonen

Mestar pisteet
2 Karinen
1 Seppänen

LähiTapiolan Vakuuttavin pelaaja
Kristopher Johnson

Ottelun parhaat
LEKA, Eelis Karinen
Hurrikaani, Vladimir CedicUutisarkisto