LEKA nuiji Team Lakkapään nurin!

| 03.10.2015 -
 
LEKA Volley jatkaa vahvaa pelaamistaan kotisalissa. Tänään kaatui suoraan kolmessa erässä Team Lakkapää 3-0 (25-19, 25-22, 25-21).

Peli oli tänään isännille suhteellisen helppo. Missään vaiheessa ei tuntunut, että vierasjoukkue haastaisi kotijoukkueen kunnolla. LEKA:n syöttö puri sen verran hyvin, että Lakkapää ei päässyt pyörittämään omaa hyökkäyspeliään kunnolla.  

LEKA Volley onnistui laajalla rintamalla. Hakala, Petty ja Karinen pitivät vastaanoton kasassa läpi ottelun ja Chris ”Lion” Austin pääsi pyörittämään monipuolisesti hyökkäyspeliä. LEKA Volleyn pelaajista peräti neljä pelaajaa pääsi hyökkäyspisteissä yli kymmeneen.

Simo Puttonen ja Kris Johnson paiskoivat palloa kenttään kovilla tehoilla. LEKA:n vastaanotto piti huolen siitä, että Lion pääsi pyörittämään peliä monipuolisesti. Greg Petty lunastaa koko ajan paremmin ja paremmin odotuksia. On hieno katsoa nuoren pelaajan ammattimaisia otteita. Greg pitää vastaanoton hyvin kasassa ja tuo rauhallisuutta ja johtajuutta kentälle.  

Lauri Hakala: ” Oma syöttö oli vahvaa läpi ottelun. Vaikka saimme tänään kolme pistettä, niin edelleen meidän on kehitettävä omaa pelaamista. Huomenna Tiikerit on meille hyvä mittari”.

Timo Leikas: ”Perheeseen syntyi esikoinen viikolla. En päässyt täysipainoisesti valmistautumaan peliin, mutta kolme pistettä on tässä kohtaa meille tärkeä.”

Normunds Veinbergs: ”Oma syöttö ei kulkenut tänään ja LEKA pääsi pyörittämään omaa peliään vahvasti. LEKA:n kova syöttö vaikeutti taas meidän hyökkäyspelaamista”.

Peetu Mäkinen: ”Tämä ottelu pitää nollata nopeasti ja lähdemme keskittymään heti huomiseen peliin”.

Mestar pisteet: 

2 pistettä: Chris Austin
1 piste: Eelis Karinen

LähiTapiola pisteet:
3 pistettä: Chris Austin
2 pistettä: Akash Dosenjih
1 piste: Simo Puttonen

Parhaat pelaajat: Arash Dosenjih(Lakkapää)/Chris Austin(LEKA)

Ottelun Vakuuttavin pelaaja: Simo Puttonen

LEKA Volley matkaa huomenna Tiikereiden vieraaksi. Vastaan asettuu todellinen mittari. Nyt on mielenkiintoista seurata, että mihin LEKA:n rahkeet riittävät Tiikereitä vastaan. Uutisarkisto