LEKA Battle kruunaa viikon

Panokset kovenevat, kun historian viimeinen LEKA Battle lähestyy. Pudotuspelien kotiedusta käydään timanttinen taistelu.

| 07.02.2018 - LEKA Volley viestintä / VH
 
LEKA Volley – Sampo Volley
La 10.2.2018 klo 17:00
Kuopio-halli
 
LEKA Volleyn (13-8, 38 p) edellinen ottelu oli Iskua vastaan Studentialla. Isku pisti vahvasti läpi kauden kotiluolassaan pelanneen kotijoukkueen todella ahtaalle ja vei suvereenisti kaksi ensimmäistä erää. Pitkä erätauko teki tehtävänsä ja sieltä asteli uudesti syntynyt LEKA, joka vei seuraavat kolme erää. Pisteet olivat tärkeät, sillä joukkue hakee kotietua pudotuspeleihin. Jan Helenius sekä kapteeni Jukka Lehtonen ovat olleet viime peleissä joukkueen tasaisimmat pelaajat, ja herrat ovat tuoneet lisää vaihtoehtoja LEKA:n hyökkäyspelaamiseen.
 
- Se olisi runkosarjan osalta viimeinen paikallistaisto Sampoa vastaan. Sampo on hallinnut tämän kauden kohtaamisia selkeästi vahvan hyökkäys- ja syöttöpelin turvin. Lääkkeet Sampon horjuttamiseen: “Höyry” Häyrisen kattila keittämään, “Moukari” Raadikin eteen betoniseinä, “Tuijotus” Kaatrasalon katse siirretään kengän kärkiin, “Majesteetti” Heiskasen itseluottamuksen horjuttaminen, Dolen volttien lopettaminen sekä Pekan veemäisen hymyn hyydyttäminen.
Tervetuloa Sampo Kuopio-halliin, virnistää LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.
 
Sampo (15-7, 47 p) on ollut vahva läpi kauden ja sen sarjasijoitus (3.) on täysin ansaittu. Joukkueen aseena on ollut vahva syöttö- ja hyökkäyspeli, jotka ovat kylväneet tuhoa myös LEKA Volleyta vastaan. Virolaisyleispelaaja Andrus Raadik, hurjia kehitysaskeleita viime vuosina ottanut hakkuri Eetu Häyrinen sekä illasta toiseen luotettavasti pelaava Ville Heiskanen ovat olleet joukkueen tukirankana Petteri Penttisen pyörittäessä peliä.
 
- Paikalliskahinoiden helmi edessä! Muutama hyvä vääntö ollaan jo oteltu LEKA:n kanssa ja meidän kannalta lopputulos on ollut positiivinen. Ollaan aikaisemmissa kohtaamisissa onnistuttu hyvin, varsinkin syöttö- ja torjunta-puolustus -puolella ja sitä tarvitaan myös nyt tulevassa LEKA Battlessa. Pelipaikka on hieman outo, mutta uskon että hyvä yleisömäärä tuo sopivan lisän tunnelmaan ja sitä kautta se näkyy positiivisena tekemisensä pelissä. Pisteet ovat tässä vaiheessa kautta tiukassa kaikilta joukkueilta, koska nyt haetaan asetelmia pudotuspeleihin. Varmasti saadaan taas esittää parasta Sampoa tällä kaudella, mikäli mielimme voiton ottaa LEKA:sta. Toivotaan, että molemmat joukkueet saavat parhaat miehistönsä käyttöön ja nähdään hieno ”lentopalloviäntö”, hehkuttaa Sampon päävalmentaja Timo Tolvanen.
 
Ottelu on jo kolmas joukkueiden kohtaaminen runkosarjassa ja jos cupin pelit lasketaan mukaan, niin kyseessä on jo viides paikallisvääntö. Sampo on ollut vahvasti niskan päällä aiemmissa kohtaamisissa, sillä vain cupin toinen osaottelu päättyi LEKA:n voittoon. Ultimaattinen LEKA Battle tarjoaa myös pelaajille hienon areenan ja fiiliksen pelata.
 
- Hienoa päästä vääntämään ison yleisön eteen Sampoa vastaan. LEKA Battle on hieno tapahtuma! Pelattiin heikko peli viimeksi Siilinjärvellä, joten nyt on aika kiillottaa kilpeä. Lähdetään hyvällä fiiliksellä ja energialla tappelemaan lauantaina, tiivistää LEKA:n Teemu Silventoinen.
 
Myös Sampon leirissä LEKA Battle on mieleinen tapahtuma.
 
- Mukava päästä pelamaan isolle areenalle ja toivottavasti ison yleisön eteen. Savon joukkueiden viimeinen kohtaaminen runkosarjassa ja varmasti kumpikin haluaa voittaa tämän ottelun, kertoo Sampon Petteri Penttinen.
 
Junioriseuroilla on ollut mahdollisuus myydä ennakkoon LEKA Battleen lippuja ja saada niiden tulot itselleen. Lippuja onkin myyty hurja määrä ja on odotettavissa ruuhkaa sisäänkäynneillä. Kuopio-hallin ovet aukeavat jo klo 15:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Ottelun pitkällä erätauolla kisataan TMR Invest Oy:n tarjoamassa yleisökilpailussa, jossa yleisön joukosta arvotaan kolme osallistujaa. Heillä on mahdollisuus voittaa 1000 euron matkalahjakortti, mikäli osuvat lentopallolla maalitauluna olevaan TMR-yleisökilpailupömpeliin. Muista siis osallistua kisaan! Osallistuminen on ilmaista.
 
TMR-torjuntakilpailun tilanne 7.2.2018
1. Jukka Lehtonen, 49
2. Samuli Kaislasalo, 31
3. Henrik Porkka, 25
 
LähiTapiola Savon Ottelun Vakuuttavin Pelaaja –kilpailun tilanne 7.2.2018
1. Lehtonen 4
2. Reijonen 3
3. Kaislasalo 2
 
Otteluisäntä: Franke
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä >
 
Liput ovelta 8-15 €.
 
Livescoring >Uutisarkisto