LähiTapiola jatkaa LEKA Volleyn pääyhteistyökumppanina

| 24.09.2015 -
LEKA Volley on tehnyt jatkosopimuksen yhteistyöstä LähiTapiolan kanssa. "Tämä on meille todella merkittävä sopimus! LähiTapiola on kumppanina Vakuuttava. Hienoa, että saimme sovittua heidän kanssaan yhteistyöstä, joka optioineen kattaa seuraavat kolme vuotta", kertoo LEKA Volleyn myyntipäällikkö Kai Ranta-Pere.

"LEKA:n avauskaudella teki suurimman vaikutuksen meihin yhteistyökumppanina into tehdä asioita, avoimuus ja erinomainen tapa huomioida kumppanit . LähiTapiolalle tärkeää kumppanuudessa on toki näkyvyys, mutta erityisesti mahdollisuus verkostoitua muiden kumppaneiden kanssa. Kauden aikaan loimmekin LEKA:n kautta lukuisia uusia arvokkaita kontakteja. Loistava asia on myös LähiTapiolan ja Hurja Solutionsin LEKA:n otteluihin lanseeraaman Vakuuttavin Pelaaja -äänestyksen laajeneminen muidenkin joukkueiden otteluihin.

Pelillisesti odotamme LEKA:n ottavan tulevalla kaudella askeleen eteenpäin. Joukkue on erinomaisen hyvin valmennettu ja rakennettu, joten toivottavasti kausi jatkuu mahdollisimman pitkälle kevääseen. LEKA:n menestystä seuraa innokkaasti myös KuPS Volleyn ajoilta tuttu lentopaĺlovaikuttaja LähiTapiolan pääjohtaja Erkki Moisander", kertoo LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen.

lähitapiola
Kuvassa LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen sekä LEKA:n Kai Ranta-PereUutisarkisto