Kuopion Energia ja LEKA Volley solmivat merkittävän jatkosopimuksen kaudelle 2017 - 2018

| 16.05.2017 - LEKA Volley viestintä / VH
Kuopion Energian myyntijohtaja Ari Sormunen ja markkinointipäällikkö Satu Nurminen sekä LEKA Volleyn Kai Ranta-Pere myhäilevät uuden yhteistyösopimuksen myötä.

Kuopion Energia on ollut LEKA Volleyn kumppanina seuran ensimmäisestä Mestaruusliiga vuodesta alkaen. Huhtikuun lopulla kumppanuus sai jatkoa, kun Kuopion Energia solmi LEKA Volleyn kanssa jatkosopimuksen kaudelle 2017 - 2018.

Kuopion Energia on ollut tärkeä kumppani LEKA Volleylle koko meidän lyhyen historiamme ajan. On tärkeätä ja hienoa, että paikalliset isot toimijat ovat mahdollisimman laajasti toiminnassamme mukana. Hyvin sujuneiden neuvottelujen pohjalta päädyimme lopulta hieman laajentamaan Kuopion Energian ja LEKA Volleyn välistä yhteistyötä. Tämä on varmasti yksi osoitus siitä, että kumppanuus on koettu toimivaksi puolin jos toisin!

- Aiempina kausina yhteistyö LEKA Volleyn kanssa on sujunut mainiosti ja olemme olleet siihen tyytyväisiä. LEKA:lla on toiminnassaan iloinen ilme ja energinen tekemisen meininki, joten se sopii hyvin meidän kumppaniksi. On mukava jatkaa yhteistyötä myös seuraavalla kaudella, kertoo myyntijohtaja Ari Sormunen Kuopion Energialta.
 

 Uutisarkisto