Kuopion Citymarket Kauppiaat LEKA Volleyn pääyhteistyökumppaniksi

| 29.07.2015 -


Kuopion Citymarket Kauppiaat Jari Kostilainen ja Pasi Toppari ovat solmineet yhteistyösopimuksen lentopallon mestaruusliigajoukkue LEKA Volleyn kanssa. Sopimus on kolmivuotinen pääyhteistyösopimus.

Kauppiaat toteavat:

"LEKA Volley osoitti jo viime vuonna, seuran ensimmäisenä Mestaruusliigavuotenaan, erinomaisia otteita. Seuran toiminta on esimerkillistä ja Kuopio on hienosti ottanut useamman vuoden tauon jälkeen liigatason lentopallojoukkueen vastaan. Lentopallo on hieno laji ja ottelutapahtumissa on uskomattoman hyvä fiilis. Tätä fiilistä me haemme myös omaan toimintaamme. Haluamme ehdottomasti olla mukana tukemassa paikallisia urheilujoukkueita, joilla on tekemisen meininkiä ja toivomme omalta osaltamme voivamme tukea LEKA Volleyn hienosti alkaneen toiminnan kehittymistä. Uskomme myös hyötyvämme tämän kaltaisen toiminnan tarjoamista verkottumismahdollisuuksista! Toivottavasti jo ensi kauden päätteeksi näemme LEKA Volleyn mitalipeleissä!"

LEKA Volleyn kannalta on erittäin merkittävää, että paikalliset vahvat toimijat lähtevät toimintaamme mukaan! Pitkäaikaiset sopimukset luovat tukevan pohjan toiminnan jatkuvuudelle ja kehittämiselle. Uskomme, että tästä hyötyvät myös kumppanimme!

citymarket kauppiaat
Uutisarkisto