Kolme tärkeää jatkosopimusta

| 22.06.2016 - LEKA Volley viestintä / VH
LEKA Volley on solminut jatkosopimukset Timo Leikkaan, Simo Puttosen ja Teemu Silventoisen kanssa. Kolmikko tuo joukkueeseen johtajuutta ja erinomaista joukkuepelaamista. Joukkueen runko on nyt kasassa ja se jatkaa valmistautumista alkavaan kauteen.

leka volley
Vasemmalta alkaen Timo Leikas, Simo Puttonen, Teemu Silventoinen

Joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluva Timo Leikas on tehnyt 1+1 –vuotisen sopimuksen. Hurjasta hyppysyötöstä tunnettu Leikas täydentää LEKA:n kovan hakkuriosaston. Pukukopin supliikki ilopilleri tuo joukkueeseen kokemusta kovan hyökkäyspelin lisäksi.

Timo Leikas
Hakkuri
Pituus: 191 cm
Maksimiulottuvuus: 335 cm
Syntynyt: 5.7.1985
Kasvattajaseura: Varkauden Tarmo
Viime kauden seura: LEKA Volley
Miesten Mestaruusliigan otteluita: 296

- Kuulen usein sanottavan, että uusi kausi ja uudet kujeet. Tämä väite pitää tänäkin vuonna paikkansa. Nyt loppuu vapaaherran elämä ja aloitan aikuisten työt lentopallon ohella. Varmasti haastava ja mielenkiintoinen kausi tulossa henkilökohtaisesti. Olen aina tähän mennessä toiminut lähes täysin lentopallon ehdoilla, mutta tänä vuonna saattaa joutua tekemään kompromisseja. En näe sitä kuitenkaan negatiivisena juttuna, päinvastoin. Tämä antaa haasteita itselle ja haasteet pitää homman mielekkäänä, tuumailee Timo Leikas.

- Upea juttu saada konkari jatkamaan LEKA:ssa. Harvalla joukkueella on yhtä kovaa ja tasaista hakkurikaksikkoa. Timon vahvuudet ovat tunnetusti hyökkäys- ja syöttöpuolella, mutta mies on osin yleispelaajataustastaan johtuen monipuolinen lentopalloilija. Pukukopin henki ja Lehtosen ohella hieman erilainen isähahmo nälkäiselle joukkueelle, suitsuttaa LEKA:n päävalmentaja Lauri Hakala.

Kolmannen kautensa LEKA:ssa aloittava Simo Puttonen on tehnyt myös 1+1 –vuotisen jatkosopimuksen. Puttonen on jämerä johtajatyyppi, joka monipuolisuudellaan on erittäin arvokas palanen tulevan kauden joukkuetta. Lähes jokaista pelipaikkaa pelannut lentopallotaituri kantaa lähtökohtaisesti vastuun liberopelistä.

Simo Puttonen
Libero
Pituus: 187 cm
Maksimiulottuvuus: 334 cm
Syntynyt: 10.3.1990
Kasvattajaseura: Mikkelin Passarit
Viime kauden seura: LEKA Volley
Miesten Mestaruusliigan otteluita: 65

- Hyvillä fiiliksillä aloitetaan kolmas kausi LEKA:ssa. Joukkue on muuttunut jonkin verran viime kaudesta ja odotan mielenkiinnolla alkavaa kautta, kommentoi Puttonen.

- Simo on molempien viime kausien ajan ollut ehkä eniten LEKA:n näköinen pelaaja: periksiantamaton, energinen ja hyvä joukkuepelaaja. Simo tulee taas olemaan yksi kapteeneista. Liberon pelipaikka on hänelle ehkä omin ja näin kolmantena vuonna mies pääsee vihdoin kehittymään tontille, jossa hänellä on rahkeet kenties pisimmälle. Viime vuonna voitimme otteluita, kun Simo oli kentällä yleispelaajana, hakkurina ja keskitorjujana. Harva liigapelaaja pystyy samaan, arvioi Hakala.

Yleispelaajan ja liberon rooleissa viihtyvä Teemu Silventoinen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen LEKA:n kanssa. Urheilullinen velmuilija on suhteellisen lyhyestä varrestaan huolimatta ulottuva ja lupaava nuori pelaaja. Silventoinen haastaa tosissaan LEKA:n nuoren yleispelaajakaartin peliajasta.

Teemu Silventoinen
Yleispelaaja
Pituus: 186 cm
Maksimiulottuvuus: 340 cm
Syntynyt: 24.6.1996
Kasvattajaseura: East Volley
Viime kauden seura: LEKA Volley
Miesten Mestaruusliigan otteluita: 21

- Erittäin kiva jatkaa Kuopiossa, tykkään paljon kaupungista, lentopallo on mukavaa ja joukkuekaverit ovat myös ihan okei. Vaikka porukkaan on tullut uusia kasvoja, niin uskon, että meistä kasvaa erittäin tiivis joukkue täksi kaudeksi, virnistää Silventoinen.

- Savonlinnan oma poika aloittaa toisen kautensa LEKA:ssa. Tärkeä palanen meille. Kuvaavaa onkin, etten tiedä ketään, joka ei Teemusta pitäisi. Leikkaan ja Puttosen tavoin siis hyvä joukkuepelaaja ja soveltuu sekä liberoksi että yleispelaajaksi. Tuore ylioppilas kilpailee pelipaikasta tiukasti enemmän hyökkääjänä, miettii Hakala.

 Uutisarkisto