Keskiviikkona ratkaistaan Suomen Cupin lopputurnaukseen osallistuja

Lentopallon Suomen Cupin Final 4 -turnauksen pääsylippu jaossa kauden kolmannessa Savon derbyssä.

| 09.12.2017 - LEKA Volley viestintä / VH
 

Otteluennakko

 
LEKA Volley – Sampo Volley
Ke 13.12.2017 klo 18:30
Studentia, Kuopio
 
LEKA Volley on pelannut viime aikoina hieman ailahdellen. Peli on kulkenut mallikkaasti ns. alemman keskikastin joukkueita vastaan, mutta isot voitot kärkiporukoita vastaan ovat olleet tiukassa. Edellinen ottelu pelattiin Siilinjärvellä Sampoa vastaan, josta tuli tyly 3-0 tappio.
 
- Ensimmäiseen erään saatiin hyvä lähtö, mutta Sampo pystyi kuromaan hyvällä torjunnallaan erävoiton itselleen. Tämän jälkeen Sampo hallitsi tapahtumia ja vei ansaitusti voiton.
Keskiviikkona kumminkin jatkoonmenijä vasta ratkeaa. Hyökkäyspeliin ja syöttöpeliin tehoja sekä Studentian kotiyleisömme tuella tulemme taistelemaan pelin ja kultaisen erän voitosta, analysoi Jukka Tuovinen.
 
Sammon alkukausi on ollut myös vaihteleva ja sen sarjasijoitus keikkuu suunnilleen samoissa LEKA Volleyn kanssa. Edellisissä otteluissa joukkueella on ollut myös vaikeuksia voittaa sarjataulukon kärkipään joukkueita, mutta häntäpään joukkueet eivät ole pystyneet yllättämään naapuriseuraa. Ykköspassari Petteri Penttinen on kärsinyt vaivoista, jonka vuoksi peliaika ei ole ollut suunnitelmien mukaista. Joukkueen toinen passari Aleksi Kössi on tuurannut tarvittaessa Penttistä mallikkaasti. Lisäksi Sammolla on heittää kentälle kaksi hyvää hakkuria, joten laajuutta joukkueessa riittää yllinkyllin.

- Odotettavissa hyvin paljon vahvempi LEKA kuin kahdessa edellisessä vieraspelissä, joten me joudutaan varmasti pelaamaan hyvää ja taistelevaa peliä, jotta saisimme hyydytettyä LEKA:n hyökkäystä. LEKA on ollut kuluvalla tosi kova varsinkin Studentialla. Tunnelmaa varmasti Studentialla riittää, kun molemmat joukkueet himoitsee cupin välieriin, kertoo Sammon päävalmentaja Timo Tolvanen.
 
Joukkueet ovat kohdanneet nyt jo kolme kertaa tällä kaudella jos harjoituskauden Savon Sanomat syysturnauksen finaaliottelu lasketaan mukaan. Sampo on vienyt kohtaamisista kaikki, lopulta selvällä erolla. Nyt kuitenkin pelataan ensimmäistä kertaa LEKA Volleyn kotiluolassa Studentialla, mikä on tälläkin kaudella ollut vierasjoukkueelle erittäin vaikea paikka voittaa ottelua. Sammolle riittää 2-3 tai 3-2 tulos jatkopaikkaan, LEKA tarvitsee 3-0 tai 3-1 voiton, jotta jatkoonmenijä ratkaistaan kultaisessa erässä.
 
Studentian ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 17:30. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!
 
Ottelun pitkällä erätauolla kisataan TMR Invest Oy:n tarjoamassa yleisökilpailussa, jossa yleisön joukosta arvotaan kolme osallistujaa. Heillä on mahdollisuus voittaa 1000 euron matkalahjakortti, mikäli osuvat lentopallolla maalitauluna olevaan TMR-yleisökilpailupömpeliin. Muista siis osallistua kisaan! Osallistuminen on ilmaista.
 
Otteluisäntä: Medilaser
 
Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä >
 
Liput ovelta 8-15 €. Opiskelijalippuja myydään ennakkoon myös cafeSAVOTASTA 5 euron edulliseen opiskelijahintaan.
 
Livescoring >
 Uutisarkisto