Kapteeni Lehtonen jatkaa LEKA Volleyssa

Jukka Lehtonen (35) jatkaa LEKA Volleyssa ensi kauden kattavalla sopimuksella.

| 15.05.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

Joukkueen tukipilareihin ja kokeneimpiin pelaajiin lukeutuva Jukka Lehtonen pukee keltamustan peliasun myös tulevalla kaudella. Maajoukkueen entinen kapteeni, Lehtonen saapui Kuopioon marraskuussa 2014 eli on ollut seuran kantavia voimia lähes kokonaan sen olemassaolon ajan. Jukan sopimuksen myötä keskitorjujaosasto on valmiina kauteen 2017-2018. Kaikki viime kauden keskarit jatkavat seurassa, josta myös uusi päävalmentaja Jukka Tuovinen on mielissään.

- Jukka oli ensimmäinen pelaaja, jolle soitin ja tiedostelin jatkosta. Puhelun jälkeen homma oli selvä, "Juki" halusi jatkaa täysillä LEKA:ssa. Jukin kautta tulee kokemusta, taitoa ja esimerkkiä muille pelaajille, iloitsee Tuovinen.

Myös etunimikaima, Jukka Lehtonen oli tyytyväinen uudesta sopimuksesta.

- Odotan innolla tulevaa kautta. Joukkue on erittäin iskukykyinen. Jukka Tuovinen tuo varmasti paljon lisäarvoa niin joukkueelle kuin myös henkilökohtaisella tasolla. Omalta osalta akilles on täysin kuntoutunut vuoden takaisesta leikkauksesta ja nyt saa kesällä luotua kaudelle hyvän pohjan. Joten odotukset myös itseltä ovat kovat, hehkuttaa Lehtonen.

Joukkueeseen haetaan vielä yhtä tai kahta vahvistusta, jonka jälkeen se on valmis taistelemaan ensi kauden Mestaruusliigassa.

 Uutisarkisto