Kai Ranta-Pere on LEKA Volleyn uusi myyntipäällikkö

| 31.01.2015 - Saku Määttä
LEKA Volleyn uuden myyntipäällikön hakuprosessi on saatu maaliin. Kai Ranta-Pere astuu Tatu Säisän saappaisiin.

kai ranta-pere leka volley
Kuvassa LEKA Volleyn uusi myyntipäällikkö Kai Ranta-Pere

”Saimme voittajatyypin! Kaitsulla on pilke silmäkulmassa ja aito into lähteä viemään toimintaa eteenpäin. Kaitsu soveltuu erinomaisesti LEKA ympäristöön ja identiteettiin. Baronan ammattimaiset työkalut ja tapa toimia helpottivat meidän valintaprosessia. Barona teki hyvää työtä. Kaitsun pelaaja- ja yrittäjätausta on juuri sopiva toimenkuvaan”, kertoo tyytyväinen LEKA Volleyn puheenjohtaja Ilkka Sammelvuo.

Baronan aluepäällikkö Aleksi Heinonen: ”LEKA Volleyn myyntipäällikön paikka kiinnosti ihmisiä. Hakijoita oli yli kolmekymmentä, joista selvisi seuraavalle kierrokselle viisi kovaa ehdokasta. LEKA Volleyn hallitus teki hyvän päätöksen Ranta-Peren kohdalla. Onnea molemmille ja olemme tyytyväisiä, että pystyimme auttamaan LEKA Volleyta valinnassa”.

”LEKA Volley on tehnyt vuodessa aivan uskomattoman työn, johon kyetään vain osaavien ihmisten myötä”, kertoo Ranta-Pere. ”LEKA:n tavoite on korkealla ja haluan olla viemässä sitä eteenpäin”, jatkaa Ranta-Pere innoissaan. Kai Ranta-Pere on pelannut miltei kaikkia sarjaportaita lentopallossa ja on myös voittanut beach volleyn Suomen mestaruuden 1996. Vuosina 2005 - 2012 hän toimi yrittäjänä ja toimitusjohtajana Kuopion Puukeidas Oy:ssä.

Katso tästä Kaitsun esittely Youtubesta >>

Lisätietoja: Ilkka Sammelvuo, 045 266 9330, Saku Määttä, 044 730 5338
Uutisarkisto