Jännitysnäytelmät jatkuvat Studentialla

Noin kuukausi sitten joukkueet kohtasivat edellisen kerran Studentialla. LEKA ei antanut kaukaisen vieraan silloin yllättää ja vei tärkeän voiton 3-1 lukemin.

| 06.02.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Raision Loimu
La 11.2.2017 klo 17:00
Studentia, Kuopio
 
Ottelu oli Loimun uuden valmentajan Daniele Capriottin ensimmäinen raisiolaisten peräsimessä. Tämän jälkeen joukkueeseen on liittynyt myös jenkkihakkuri Eric Mochalski, joka korvasi Qatariin lähteneen Michael Chemoksen.
 
Edellisessä kohtaamisessa LEKA hyökkäsi ennakkoluulottomasti ja oli selvästi parempi syöttö-vastaanotto-osastoilla. LEKA on pyörittänyt peliään kahden passarin taktiikalla lähes jokaisessa ottelussa ja se on tuottanut myös tulosta. Neljästä edellisestä ottelusta on tullut kolme voittoa ja ainokainen tappio livahti lopulta todella niukasti Tiikereille 2-3. Alkukaudesta tökkinyt keskihyökkääminen on myös osoittanut piristymisen merkkejä etenkin nuorten Henrik Porkan ja Arttu Reijosen toimesta. Kapteeni Lehtonen on myös napsinut tasaisesti lukuisia torjuntoja ottelusta toiseen ja siten tiivistänyt keskariosastoa. Jan Helenius ja Samuli Kaislasalo pelasivat mallikkaan ottelun Tampereella Iskua vastaan molempien takoen kakkosella alkavat pisteet. Uuden passarin tuleminen joukkueeseen on ottanut luonnollisesti aikaa yhteispelin hioutumisen suhteen. Treenaamisen kautta peli on alkanut sujua koko ajan tehokkaammin ja vähemmillä virheillä on selvitty.
 
-  Pelihän ei paljon tärkeämmäksi tästä muutu, kun Loimu on juuri meidän yläpuolella sarjataulukossa. Viimeksi Loimulta puuttui tärkein palanen Chemos joukkueesta, mutta nyt on uusi jätkä tullut ja lähtökohdat otteluun taas erilaiset, avaa LEKA:n hakkuri Samuli Kaislasalo.
 
Joukkueet lähtevät otteluun pudotuspelipaikoista taistelleen. Voidaan puhua taas kerran kuuden pisteen tai kahden voiton pelistä, kuten tämän kauden sarjataulukointi antaa ymmärtää. Sarjan tyvipää on hyvin tasainen aina viidennestä sijasta kymmenenteen sijaan asti. Hyvin pelaamalla ja voittoja napsimalla on mahdollista nousta useampi sija taulukossa. Otteluita on jäljellä jokaisella vielä kymmenkunta, joten voittoja on jaossa reilusti ja taulukon eläminen on todennäköistä. LEKA lähtee otteluun hyvistä asetelmista ja terveenä. Keskiviikkona se matkustaa vielä Kokkolaan Tiikereiden vieraaksi.
 
- Kulminaatiopisteeksi nousee varmastikin syöttö-torjunta-puolustus. Molemmilla riittää tulivoimaa niin laidasta kuin keskeltä. Kumpi saa toisen vastaanoton enemmän rikki on luultavasti vahvoilla pelissä. Tästä eteenpäin ei ole kuin tärkeitä pelejä, joten veikkaan että helpolla ei kenttään pallot jää kummallekaan puolelle, jatkaa Kaislasalo.
 
Ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 16:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa, virvokkeita jokaiseen makuun, ja herkullisia LEKA Dogeja, Lihaniekan LEKA Dog -nakkeja sekä Truben pullia.
 
Otteluisäntä: Maalaus ja saneeraus Konttinen Oy
 
Liput ennakkoon Seat 4 Me:stä >
 
Livescoring >
 
Ottelu on katsottavissa livenä Kepit.tv:ssä Juuso Ikosen selostamana! www.kepit.tv Katseluoikeuden hinta 9,00 €
 Uutisarkisto