Etta vei, LEKA vikisi.

| 06.12.2014 -

LEKA – Etta 0-3 (22-25,20-25,20-25)  

                                                

Itsenäisyyspäivän trilleri oli Ettan näytöstä. Etta oli selkeästi valmiimpi otteluun ja halusi voittaa ottelun LEKA:a enemmän. Etta oli jokaisella osa-alueella LEKA:a parempi ja ansaitsi voittonsa.

Lauri Hakala joutui pelissä pyörittämään vaihtorulettia. Antti Karttunen ja Matti Mustonen toi kentälle terävyyttä ja taistelutahtoa, mutta Etta vastasi aina takaisin. Etta rakensi koko ajan torjuntaa ja puolustusta LEKA:n hyökkäyksen eteen erittäin tehokkaasti ja hyökkäsi tarvittavat jatkopallot LEKA:n kenttään.

Kotijoukkueesta pelasi omalla tasollaan ainoastaan Kristopher Johnson tehden 10 (+7) pistettä sekä libero Timo Tolvanen kuka nosti syötöt tarkasti passarille.

LEKA Volleyn paras pistemies oli Mart Tiisaar 13 (+3).

Etta ryöpytti hyvän vastaanoton jälkeen monipuolisesti hyökkäyspeliä. Etta hyökkäsi laajalla rintamalla ja Ettan taistelun ilmentymän arkkitehti oli Anssi Hakala 17 (+13) pisteellä. Valmentaja Olli Kuoksa on saanut Ettan hurjaan vireeseen. Viimeisestä 8 ottelusta on tullut 7 voittoa.

Päävalmentaja Lauri Hakala: Energia ja taistelutahto oli Etta:lla huomattavasti parempi. Vaihtopelaajat toivat energiaa kentälle, mutta Etta löysi aina kovemman vaihteen.

Päävalmentaja Olli Kuoksa: Olemme löytäneet tavan voittaa hyökkäämällä. Passarilta huikea peli sekä Anssi Hakala pelasi kovilla tehoilla läpi ottelun. Pystyimme tänään riisumaan LEKAn aseista.

Anssi Hakala: Mahtava pelifiilis. Kaikki pelasivat uskomattomalla asenteella, tämä oli koko joukkueen voitto.

Timo Tolvanen: Pelimme oli todella surkea. Meiltä puuttui pelaaja, kuka olisi ottanut vastuuta ja nostanut joukkueen ahdingosta. Etta oli valovuoden meitä parempi tänään. 
Uutisarkisto