Ennakko: Loimu saapuu Studentialle 6 pisteen otteluun

Kuuden pisteen pelistä voidaan puhua, kun Loimu saapuu Studentialle. Molemmissa joukkueissa on ollut turbulenssia kauden aikana ja viimeisimpinä muutoksina Loimu vaihtoi valmentajaa sekä möi kultakimpaleensa Michael Chemoksen Qatariin.

| 13.01.2017 - LEKA Volley viestintä / VH

LEKA Volley – Raision Loimu
La 14.1.2017 klo 17:00
Studentia, Kuopio
 
Lauantaina ensimmäistä kertaa Loimun penkin päässä on italialainen Daniele Capriotti. LEKA:n uudelle passarille, Stavros Kasampalikselle ottelu on kolmas keltamustassa peliasussa.
 
Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Loimu voitti Kerttulassa 3-2 pitkälti Michael Chemoksen ansiosta. Kenialainen hakkuri oli aivan pitelemätön eikä LEKA hyvästä alusta huolimatta saanut kuin yhden pisteen kotiin viemisiksi. Toisessa kohtaamisessa asetelmat ovat merkittävästi toisenlaiset, sillä Chemos puuttuu nyt Loimun kokoonpanosta ja korvaajasta ei ole ennakkoa kirjoittaessa vielä hiiskuttu uutisia.
 
-  Loimu saa vastaansa ärsytetyn LEKA-miehistön! Kaksi peliä tämän vuoden puolella pelattuna ja yksi piste saaliina vaikka enemmänkin olisi ollut tarjolla. Valmentajan vaihtuminen sekä Chemoksen lähteminen ei voi olla vaikuttamatta Loimun peliin, mutta se ei ole asia mihin LEKA kiinnittää huomionsa, tuumailee LEKA:n päävalmentaja Tapio Nissi.
 
LEKA:n vuoden kaksi ensimmäistä peliä ovat olleet tiukkoja, mutta voitot ovat edelleen tiukassa. Hurrikaani vei kolme pistettä Studentialla kotijoukkueen pistäessä hyvin kampoihin. Keskiviikkona LEKA pelasi Rovaniemellä, josta kotiintuomisina oli vain yksi piste. Samuli Kaislasalo pelasi yhden kauden parhaista peleistään takomalla 32/+21 pisteet. Stavros Kasampalis on osoittanut olevansa vahvistus LEKA:lle. Kun yhteispeli alkaa olla saumatonta muun joukkueen kanssa, on häneltä lupa odottaa voitettuja otteluita.
 
- Nyt nähdään kuka pelaajista astuu esille ja ottaa voiton vaikka väkisin, hymähtää Nissi.
 
Ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 16:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa, virvokkeita jokaiseen makuun, ja herkullisia LEKA Dogeja, Lihaniekan LEKA Dog -nakkeja sekä Truben pullia.
 
 
Otteluisäntä: Ite-Lasaretti
 
Liput ennakkoon >
 
Livescoring >
 
Ottelu on katsottavissa livenä Kepit.tv:ssä Juuso Ikosen selostamana! www.kepit.tv Katseluoikeuden hinta 9,00 €
 Uutisarkisto