Mediainfo

Ennen ottelua

Pelaajat, valmentajat sekä taustahenkilöt antavat haastatteluja pyydettäessä. Ota yhteys viestinta@lekavolley.fi niin sovitaan haastatteluaika.
 

Saapuminen Studentialle

Olemme varanneet lehdistölle 4 parkkipaikkaa aivan Studentian edestä. Parkkipaikat sijaitsevat C-ovea vastapäätä tupakkakatoksen takana. Parkkipaikat ovat merkitty "VARATTU - LEHDISTÖ" -merkein. Lehdistökortilla peliin pääsee ilmaiseksi sisälle. Ajo-ohjeet >
 

Pelin aikana

Lehdistölle on varattu istumapaikkoja tilastomiehen vierestä E-katsomosta. Paikat sijaitsevat saliin astuttaessa vasemmassa takanurkassa ja ne ovat merkitty "LEHDISTÖ" -merkein. Kuvia voi ottaa vapaasti parvelta tai kentän tasosta. Parhaita paikkoja kuvien ottamiselle ovat yläparvi ja pääkatsomojen välit.


Pelin jälkeen

Ottelun jälkeen pidetään lehdistötilaisuus LEKA-klubilla, joka sijaitsee LUKEMA-tilassa, pääovesta sisäänastuttaessa oikealla puolella. Lehdistötilaisuus on kaikille avoin tapahtuma, jonka jälkeen on mahdollista haastatella pelaajia ja valmentajia rauhassa LEKA Volleyn mediaseinän luona.
 

Toivomme palautetta, haluamme kehittyä

Mikäli ottelutapahtumassa tai lehdistön olosuhteissa kaipaa jokin asia kohennusta, sinulla on kehitysidea tai haluat muuten vain antaa palautetta niin arvostamme sitä suuresti. Palautetta voi antaa sähköpostitse viestinta@lekavolley.fi
 

Yleistä

Seuran nimen oikea kirjoitusasu on "LEKA Volley ry" (kts. rekisteröity nimi). Nimen voi lyhentää muotoon "LEKA Volley" tai "LEKA", jolloin se taipuu esimerkiksi "LEKA:n, LEKA:ssa, LEKA:lle". Toivomme käytettävän näitä muotoja kaikessa viestinnässä.
 

SoMe-hashtagit

LEKA Volleyn virallinen hashtag sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook, Instagram ja Twitter on #LEKAVolley.

Lämpimästi tervetuloa LEKA Volleyn kotiotteluihin!

Yhteystiedot

LEKA Volley ry
info@lekavolley.fi


Tatu Säisä
puheenjohtaja

tatu.saisa@lekavolley.fi
p. 044 343 0504

Lataa LEKA Volleyn logoaineisto

LEKA Volley
Painokelpoinen PDF >

Kuopio-hallin mediainfo

LEKA Volley pelaa satunnaisesti myös Kuopio-hallissa. Täältä löydät Kuopio-hallin mediainfon >