LEKA Battle -yleisöinfo

LEKA Battle järjestetään kolmannen kerran la 10.2.2018 Kuopio-hallissa. Tapahtumassa kohtaavat lentopallon Mestaruusliigan ottelussa LEKA Volley ja Sampo Volley Panoksena luonnollisesti kiinnitys Savon herruuteen. Ovet aukeavat klo 14:30 ja itse ottelu alkaa klo 17:00.

leka battle

LEKA Battle tulee entistä isompana

LEKA Battle on järjestetty kaksi kertaa, syksyllä 2015 ensimmäisen kerran. Pelit ovat olleet hyvätunnelmaisia paikalliskamppailuja Sampo Volleyta vastaan. Pelin ennakkoon myydyt lipputuotot menivät paikallisille junioriseuroille. Tapahtumien tavoitteena oli:
  1. Kerätä varoja juniorijoukkueille yli lajirajojen.  
  2. Saada paljon yleisöä paikalle ja sitä myötä tarjota huikea kokemus faneille.
  3. Saada lajille ja LEKA Volleylle positiivista näkyvyyttä.

LEKA Battle onnistui yli odotusten

Paikalliset seurat ovan saaneet kerättyä vajaa 30 000 € yhteensä lipunmyynnillä. Paikalla oli seuraamassa lähes 3000 katsojaa vuonna 2015 ja edellisenä vuotena peräti 3027 katsojaa, mikä on Mestaruusliigan runkosarjan katsojaennätys. Tapahtuma sai tunnustusta 2015: ”Savolainen liikuntateko”- palkinnon myönsi Pohjois-Savon liikunta ja ”Vuoden lentopalloilmiö”- palkinnon myönsi Lentopalloliitto. Tapahtumaa on benchmarkannut muut lentopalloseurat ja ainakin Lentopalloseura Etta järjestää vastaavan tapahtuman tulevalla kaudella.

LEKA Battle 2018 haluaa tehdä uuden ennätyksen

LEKA Battle 2018 järjestetään 10.2.2018 jälleen Kuopio-hallissa. Tavoitteena on tehdä jälleen uusi katsojaennätys Mestaruusliigassa.

Taotaan palloa yhdessä hyvän asian puolesta!
 

Ohjelma 2018

Ovet ja myyntipisteet aukeavat klo 14:30.
Myyntipisteistä saat suolaista ja makeaa purtavaa erilaisten virvokkeiden lisäksi. LEKA:lla on myös alueella b-oikeuksin varustettu anniskelualue.


 
leka battle

Lippujen hinnat

10 € / kpl sis. alv 10 %
  • Kaikille sama hinta.
  • Tapahtumaan ei ole paikkalippuja.
  • Kausikorttilaiset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.
  • Ovelta ostettuna lipunhinta on normaali LEKA Volleyn pelilipun hinta.
  • Seat 4 Me:stä ennakkoon ostettuna lipunhinta on normaali LEKA Volleyn pelilipun hinta.

Lippuja myyvät junioriseurat:

Kuopion Steelers
KuPS c14 keltainen
Nilsiän Nujakka
Pielaveden Sampo
Puijo Wolley
Toivalan urheilijat

PuWon lippuja saa myös Kuopion keskustan Intersportista.

VIP-info

LEKA Battleen on saatavilla myös VIP-lippuja 50 € (alv 0 %) hintaan. Hintaan sisältyy pääsy VIP-alueelle, VIP-ohjelma, Buffet-ruokalu, istumapaikka VIP-katsomosta.

VIP-alue aukeaa klo 14:30, jolloin alkaa LEKA's Happy Hour! Klo 15:00 alkaa buffetruokailu. Alueella on ohjelmaa, kuten otteluennakko ja jälkipelit, bändi soittaa ja lentopallovieraita. VIP-sisäänkäynti sijaitsee n. 50 m pääovista Hatsalan koululle päin.

Kysy VIP-lippuja kimberly.hoppes@lekavolley.fi / 040 355 9422. Liput tulevat pian myyntiin myös Seat 4 Me -kauppaan.