LEKA Battle -yleisöinfo

LEKA Battle järjestetään toisen kerran la 5.11.2016 Kuopio-hallissa. Tapahtumassa kohtaavat lentopallon Mestaruusliigan ottelussa LEKA Volley ja Liiga-Sampo. Panoksena luonnollisesti kiinnitys Savon herruuteen. Ovet aukeavat klo 14:30 ja itse ottelu alkaa klo 17:00.
leka battle

LEKA Battle tulee entistä isompana

LEKA Battle järjestettiin syksyllä 2015 ensimmäistä kertaa. Peli oli hyvätunnelmainen paikalliskamppailu Liiga-Sampoa vastaan. Pelin ennakkoon myydyt lipputuotot menivät paikallisille junioriseuroille. Tapahtuman tavoitteena oli:
 1. Kerätä varoja juniorijoukkueille yli lajirajojen.  
 2. Saada paljon yleisöä paikalle ja sitä myötä tarjota huikea kokemus faneille.
 3. Saada lajille ja LEKA Volleylle positiivista näkyvyyttä.

LEKA Battle onnistui yli odotusten

Paikalliset seurat saivat kerättyä vajaa 20 000 € yhteensä lipunmyynnillä. Paikalla oli seuraamassa lähes 3000 katsojaa, mikä on Mestaruusliigan runkosarjan katsojaennätys. Tapahtuma sai tunnustusta: ”Savolainen liikuntateko”- palkinnon myönsi Pohjois-Savon liikunta ja ”Vuoden lentopalloilmiö”- palkinnon myönsi Lentopalloliitto. Tapahtumaa on benchmarkannut muut lentopalloseurat ja ainakin Lentopalloseura Etta järjestää vastaavan tapahtuman tulevalla kaudella.

LEKA Battle 2016 haluaa tavoittaa 10 000 katsojaa

LEKA Battle 2016 järjestetään 5.11.2016 jälleen Kuopio-hallissa. Tavoitteena on saada huimat 10 000 katsojaa seuraamaan peliä. LEKA Battle #2 haluaa rikkoa taas runkosarjan katsojaennätyksen. ”Odotamme 4000 katsojaa paikan päälle”, kertoo seuran myyntipäällikkö Kai Ranta-Pere. ”Pidämme myös hyväntekeväisyys-huutokaupan”, jatkaa Ranta-Pere.

Peli näytetään suorana lähetyksenä KepitTV:n kautta. Tavoitteena on saada valtakunnallisesti 6000 katsojaa seuraamaan peliä. ”Lahjoitamme 50 % KepitTV:n kautta tulleista varoista Lentopalloliiton nuorten maajoukkuetoimintaan”, kertoo seuran puheenjohtaja Ilkka Sammelvuo. ”Haluamme kehittää joka vuosi LEKA Battlea isommaksi tapahtumaksi”.

LEKA Battle 2016 tavoitteena:

 1. Saada tapahtumalle 10 000 katsojaa, joista paikan päällä 4000 ja 6000 KepitTV:n kautta
 2. Kerätä 50 000 € junioriseuroille sekä nuorten maajoukkuetoimintaan
 3. Järjestää faneille ja katsojille huikea tapahtuma!
Taotaan palloa yhdessä hyvän asian puolesta!
 

Ohjelma 2016

Ovet ja myyntipisteet aukeavat klo 14:30.
Myyntipisteistä saat suolaista ja makeaa purtavaa erilaisten virvokkeiden lisäksi. LEKA:lla on myös alueella b-oikeuksin varustettu anniskelualue.
 
jasa & i'mmeinen

Jasa & I'mmeinen esiintyy LEKA Battlessa

Alueella on useita kumppanipisteitä, joissa järjestetään erilaista oheisohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Mukana mm.
 • OP Pohjois-Savo: sumopaini
 • Musiikkikeskuksen musisoijia
 • Kaupungin teatteri
 • Polkuautorata
 • Virtuaalipelimaailma
 • jne...

Hyväntekeväisyyshuutokauppa

Heti ottelun päätyttyä järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa kohteina on Suomen maajoukkuetähtien lahjoittamia pelipaitoja! Paidat ovat olleet käytössä EM-karsintaturnauksessa Helsingissä syyskuun lopulla. Mukana talkoissa Lelu Ojansivu, Lauri Kerminen, Jan Helenius sekä Antti Siltala. Kohteiden lähtöhinnat ovat 100 €. Tuotot menevät kokonaisuudessaan junioreiden hyväksi.

antti siltala ja lelu ojansivu
Antti Siltala ja Lelu Ojansivu voitokkaan Tanska-ottelun jälkeen.

lauri kerminen
Juuri tämä paita huudettavana! 
leka battle

Lippujen hinnat

10 € / kpl sis. alv 10 %
 • Kaikille sama hinta.
 • Tapahtumaan ei ole paikkalippuja.
 • Kausikorttilaiset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.
 • Ovelta ostettuna lipunhinta on normaali LEKA Volleyn pelilipun hinta.

Lippuja myyvät seurat

Puijo Wolley
Kuopion Reippaan Voimistelijat
Juniori KuPS
Leppävirran Viri
Salibandyseura Welhot
Pallokissat, Kuopio
Pielaveden Sampo
Linkki Kuopio
Nilsiän Apassit
Varkauden NMKY
Maaningan Mahti
Puijon Pesis


Tilanne 14.10.2016

VIP-info

LEKA Battleen on saatavilla myös VIP-lippuja 50 € (sis. alv) hintaan. Hintaan sisältyy pääsy VIP-alueelle, VIP-ohjelma, Buffet-ruokalu (Ravintola Vintti), istumapaikka VIP-katsomosta.

VIP-alue aukeaa klo 14:30, jolloin alkaa LEKA's Happy Hour! Klo 15:00 alkaa buffetruokailu. Alueella on ohjelmaa, kuten otteluennakko ja jälkipelit, bändi soittaa, hyväntekeväisyyshuutokauppa, arpajaiset ja lentopallovieraita. VIP-sisäänkäynti sijaitsee n. 50 m pääovista Hatsalan koululle päin.

Kysy VIP-lippuja kai.ranta-pere@lekavolley.fi / 050 4430152 tai osta Seat 4 Me -lippukaupasta >


 

Tapahtumakumppanit

leka battle